Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ: Нападнатата на Орлов мост жена не е член на партията

Политика

ГЕРБ: Нападнатата на Орлов мост жена не е член на партията

ГЕРБ: Нападнатата на Орлов мост жена не е член на партията - Tribune.bg
Снимка:

Александър Ненков: Целта на протестиращите е да стигне до насилие и да се провокират полицаите

ГЕРБ са направили вътрешна проверка на информации в мрежата, че нападнатата на Орлов мост възрастна жена е техен член. Запитванията до всички областни структури са установили, че тя нито членува в партията, нито някога е била член.

„Но искам остро да осъдя това, което се случва в двумилионна София. Уважаваме правото на протест, но не трябва да се пречи. Малцинството налага на мнозинството“, обобщи Александър Ненков.

Депутатът подчерта, че са готови на диалог с протестиращите, но трябва да има конструктивни искания, а не просто „Оставка!“.

„Категорично осъждаме затварянето на другите граждани. Ясна е целта – да се стигне до насилие и да се провокират полицаите. Нека протестиращите знаят, че личната свобода свършва там, където започва свободата на останалите. Аз слушам, че имали желание за блокиране на магистрали и ключова инфраструктура. Дайте ми пример за развита страна, в която се случва така“, призова Ненков.

Той е категоричен, че дори на протест трябва да има граница на разума и че в крайна сметка всичко се решава на избори.

„За нас чисто стратегически е по-добре да направим сега изборите, но би било отстъпление от отговорност“, коментира Ненков.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Емилия Илиева С какво право една шепа хора нарушават правото на свободно движение на останалите граждани. "Борещите" се за права, нарушават правата на останалите. Писна ми!
31.07.2020 16:09 / Отговор
Със същото право, с което една шепа платени соросоиди и герберски лумпени, тероризираха България от юни 2013 до август 2014г.
01.08.2020 01:20 / Отговор
АСЕН ИЛИЕВ БАБА ЧИ ФУТКА, НЕ Е ТОЛКОВА ЛУДА ДА СЕ ЗАМЕСВА С ГЕРБ :)
ДА НЕ СПОМЕНАВАМ, ЧЕ ВИЕ НЕ СТЕ СУБЕКТ, А О-БЕКТ ;)
01.08.2020 11:45 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети