Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ: Не е вярно, че мониторинговият доклад остава, отново фалшиви новини на БСП

Политика

ГЕРБ: Не е вярно, че мониторинговият доклад остава, отново фалшиви новини на БСП

ГЕРБ: Не е вярно, че мониторинговият доклад остава, отново фалшиви новини на БСП - Tribune.bg
Снимка:

„Срамният мониторингов механизъм“ на ЕК спрямо България не бил свален, твърдят от БСП. Социалистът Крум Зарков дори поиска оставката на правосъдният министър.

„Той се закани, че ще подаде оставка, ако механизмът не бъде свален докрая на мандата на Комисията „Юнкер“. Юнкер си замина, Кирилов е още тук. Истината е, че действията на този министър определено нямат кой знае каква тежест“, заяви Зарков в декларация от името на парламентарната група.

Не е вярно, че мониторинговият доклад на ЕК остава, отговориха от ГЕРБ.

„За пореден път опровергаваме фалшиви новини от партия с близо 1 млн. гласоподаватели и с над 100-годишна история. Миналата година ЕК прие последния си доклад за стъпките, предприети от България в изпълнение на поетите от нея ангажименти в областта на съдебната реформа, борбата срещу корупцията и организираната престъпност. Констатациите в 180-ия доклад по Механизма за сътрудничество и оценка сочат, че България е изпълнила всички изисквания на ЕК“, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова.

Механизмът за върховенство на закона и механизмът за сътрудничество и оценка са две различни неща, като първият още дори не е създаден, обясни тя.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Иво Те другарите освен да лъжат никога не са могли друго да правят, но след лъжата и крадат обаче когато са на власт , и тогава най-много!
21.05.2020 15:08 / Отговор
barcelonski Лилавата ДСБ-арска Педерастия е в пълна колиция с подпуканите олигарси:
Иво ПроКОНПИев; Празен Череп и тям подобна измет на прехода. Утре ше е руския консул в Пловдив ...
Драскат в Дрисника на РазГрадския Сингапурец => Иво ПроКОНПИев
и възпроизвеждат фалшивите новини на Бабикян. Преди няколко години "любимата медия за разкрития" на другия РазГрадски нисък генерал Атанас Атанасов беше БиволЪ - рупор за дезинформация и търгуване с откраднати лични данни.
Токлова може Костовашката Измет ......
21.05.2020 15:56 / Отговор
Емо Днес александър симов каза, че бсп избрали по-трудния път да спечелят изборите и да вземат властта, а не като гьорги гергов да влезел във властта ей така с ГРЕБ Охохохооооо.........!А той гергов как смята така влезе във властта ей така, партията на милиардерите!!!!
21.05.2020 18:59

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети