Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ оттегля подкрепата си за кмета на Русе

Политика

ГЕРБ оттегля подкрепата си за кмета на Русе

Снимка:

Той заявява, че до последния си ден като кмет ще продължи да работи за успеха на започнатите проекти в града

Настоящият кмет на Русе от ГЕРБ Пламен Стоилов се отказа от следващата кметска надпревара. Това съобщи той в профила си във Фейсбук.

„Решението да откажа тази номинация и да си направя отвод беше трудно, но добре осъзнато и мотивирано от отговорността, която нося пред русенци! От опит зная, че един успешен нов мандат като кмет предполага категорична подкрепа както от Правителството, така и от ръководството на партията, която ме излъчи за кмет през 2011 г. Такава до момента не е заявена спрямо мен!“, пише той в социалната мрежа.

Стоилов благодари за „мощната подкрепа“ на ГЕРБ – Русе.

„Няма да рискувам интересите на Русе за сметка на собственото си политическо оцеляване! За мен не е самоцел да бъда кмет на всяка цена! Единственото, което има значение в случая е успешното изпълнение на важните за града проекти: Възвръщането на европейския блясък на Русе и обръщането му с лице към река Дунав; Модернизацията на общинските училища и детски градини; Обновяването на емблематични сгради паметници на културата; Цялостното благоустрояване на улици, тротоари и междублокови пространства в центъра и в кварталите; Осигуряването на удобен и съвременен градски транспорт; Подобряване на средата за бизнес, култура и спорт!“ Това пише още в статуса на Стоилов.

Той заявява, че до последния си ден като кмет ще продължи да работи за успеха на започнатите проекти в града.

„Отказаната номинация за трети мандат по никакъв начин не означава, че ще спра да работя за възраждането на Русе! За мен има значение как се развива градът, в който съм роден и израснал, където живее детето ми и където искам да останат и моите внуци!“, завършва кметът.  


Коментари (1)

КУР_ЗА_БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭ ТОО КРАДЕЦ СЕ ОСРА, КАТО МАМИН ВАНЬО В ПЛОВДИВ...... ОТКРАДНА ДОСТАТЪЧНО, ЗА ДА ЖИВЕЯТ БЕЗГРИЖНО И НАСЛЕДНИЦИТЕ МУ ДО ДЕСЕТО КОЛЯНО....
09.08.2019 16:47 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още