Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ отваря по-широко листите с общински съветници за хора от гражданската квота

Политика

ГЕРБ отваря по-широко листите с общински съветници за хора от гражданската квота

Снимка:

Номинационните събрания започват другата седмица

ГЕРБ в област Габрово стартира номинационни събрания за кандидати за кметове и общински съветници.

„ГЕРБ в областта винаги сме имали гражданска квота в листите с кандидати за общински съветници, но за тези местни избори желанието ни е да отворим още по-широко листите си в четирите общини за активни и обществено ангажирани хора от гражданската квота”, заяви областният координатор на ГЕРБ Цветомир Михов.

Той уточни, че номинационните събрания започват от другата седмица. Първото ще бъде на 29 юли, понеделник, в Дряново, от 18.00 ч. в малката конферентна зала на Парк хотел „Дряново”. Събранието в Габрово ще се проведе на 5 август, понеделник, от 18.00 ч. в конферентната зала на хотел „МАК”, в Севлиево - на 7 август от 18.00 ч. в Дом на културата „Мара Белчева” и в Трявна – на 8 август, от 18 .00 ч. в малката зала на хотел „Калина Палас”.

„На тези номинационни събрания каня всички наши членове, симпатизанти на ГЕРБ, както и неангажирани партийно хора с активна гражданска позиция. Отворени сме за предложения за развитието на Габрово, Севлиево, Трявна и Дряново, отворени сме към активни хора, които биха желали да работят за развитието на региона ни, на малките населени места и градовете”, каза още областният координатор на ГЕРБ Цветомир Михов.

ГЕРБ ще участва с кандидати за кметове и пълни листи за общински съветници и в четирите общини на територията на областта.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още