Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ-Перник с критика към Комитова, все още не е отворен пътя при Владая

Политика

ГЕРБ-Перник с критика към Комитова, все още не е отворен пътя при Владая

Снимка:

„За пореден път перничани останаха излъгани от правителството на Румен Радев в лицето на министъра на регионалното развитие и благоустройство Виолета Комитова, че на 15 октомври ремонтираният участък по пътя София - Перник през Владая ще бъде пуснат. Въпреки твърдите обещания на Комитова пред кмета на Перник и кметовете на селата Рударци, Кладница и Драгичево, че сроковете ще бъдат спазени, обектът все още е затворен.“ Това се казва в позиция на ГЕРБ -Перник изпратена до медиите.

„Продължават огромните задръствания, които са неизбежни, заради пътуването на хиляди перничани за работа. Областният управител на Перник д-р Симеон Василев все още абдикира от задълженията си да бъде връзка между държавата и общината. Затова алармираха на място от пътното трасе областният и общинският координатор на ПП ГЕРБ – Перник Емил Костадинов и Денислав Захариев. Те показаха във видео материал как държавата ежедневно рискува живота и здравето на всички, които пътуват.“, пише още в писмото.

„Г-жо Комитова, стига лъжи и празни приказки, не се подигравайте с търпението и нервите на хората, които ежедневно пътуват. Обърнете внимание и на другото платно, където се създават предпоставки за ПТП-та поради натовареното движение. В началото на седмицата има вече две катастрофи . Идва зимният период, как ще се почиства републиканската пътна мрежа и какво още чакате. Само празни обещания, призоваваме Ви да бъдете отговорни и да не се криете зад дебелите стени и колони на министерството.“, казват още лидерите на ГЕРБ – Перник.

„Напомняме още, че на сесията през месец август Общинският съвет прие с консенсус декларация до президента, премиера и регионалния министър относно пътя Перник – София през Владая за тежката ситуация застрашаваща живота и здравето на десетки хиляди пътуващи.“, завършва позицията.  

 

 


Топ новини

виж още

Актуална тема