Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ пита Нинова: С кои бизнесмени сме работили за овладяването на БСП?

Политика

ГЕРБ пита Нинова: С кои бизнесмени сме работили за овладяването на БСП?

ГЕРБ пита Нинова: С кои бизнесмени сме работили за овладяването на БСП? - Tribune.bg
Снимка:

Прави ли се на жертва Нинова, прави ли си евтин пиар, питат депутатите от ГЕРБ

„Искаме незабавно Корнелия Нинова да назове поименно с кои бизнесмени се е срещал премиерът Бойко Борисов, кои са тези фирми, кои са тези хора, кога са правени тези срещи, къде. Искаме всяка информация, която би довела до това да не си помислим, че това беше груба манипулация, евтин пиар.“ Това призова Александър Ненков от ГЕРБ по повод на обвиненията, които отправи днес от парламентарната трибуна лидерът на БСП Нинова.

“Премиерът Бойко Борисов и няколко бизнесмени в България се опитаха да ме отстранят като председател на БСП“, каза Корнелия Нинова в парламента.

В изказването на Нинова Ненков заподозря „опит на лидера на БСП да оправдае собствените си неуспехи“.

Ако няма такива бизнесмени или някой се опитва да оправдае собствените си неуспехи, или се прави на жертва с цел да спечели симпатиите на избирателите, добави Делян Добрев. И допълни:“ Ако тази случка не е съществувала, някой има режисиран план да се изкара жертва преди конгреси, избори в столетницата, с цел да спечели гласовете.“

Ненков коментира и избора на Валери Симеонов за зам.-председател на Народното събрание. По думите му това е нормална парламентарна практика, след като той е бил и вицепремиер. „БСП искат да се харесат на всяка цена с искането си Валери Симеонов да се оттегли от поста зам.-председател на парламента. Има парламентарна практика. Валери Симеонов, когато беше вицепремиер, понесе нелека цена. Не съм му адвокат, няма да му бъда, но той напусна вицепремиерския пост. Той е част от управляващото мнозинство. Това е нормална парламентарна практика, каза той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети