Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ: Политическите внушения, че причина за трагедията е пътната настилка са дълбоко грешни (ВИДЕО)

Политика

ГЕРБ: Политическите внушения, че причина за трагедията е пътната настилка са дълбоко грешни (ВИДЕО)

ГЕРБ: Политическите внушения, че причина за трагедията е пътната настилка са дълбоко грешни (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

ГЕРБ изразиха съболезнования за загиналите при трагичния инцидент на АМ „Струма“.

Считаме, че всички опити за политически инсинуации и внушения, че причината за инцидента е пътната настилка са дълбоко грешни, каза Десислава Атанасова. Те бяха изразени по-рано от кмета а Перник и от служебни министри. 

Апелирам към всички политици, че изборите приключиха, а внушенията няма да върнат изгубените животи, добави Атанасова и призова: Сега е време за смирение, каза тя. 

От ГЕРБ уточниха, че участъкът е проектиран по времето на Асен Гагаузов от БСП, по съветски тип. „Вместо да се занимават с изборите на Радев сегашното ръководство на министерството да се бяха подготвили за зимния сезон и да отстранят нередностите по пътищата“, заяви депутатът Александър Иванов.

„Последните месеци г-жо Комитова заданието за маркировката не е изпълнено от вашето министерство и вашето ръководство на АПИ. Моля да се информирате преди да давате изявления“, допълни той.

Атанасова изрази съболезнования за загиналите 9 души от дома за възрастни хора в село Рояк и над 250 починали души от коронавирус.

„Смятам, че трябва да имаме ден за траур за жертвите на нашата братска държава“, допълни още тя.

Атанасова каза още, че всички ремонти или довършителни работи по републиканските пътища са спрени.

„Понеже чувам аналогии и с друг подобен тежък инцидент, да припомня, че тогава трима министри подадоха оставка. Считам, че г-н Радев трябва да направи същото и да поиска оставките на отговорните министри“, допълни още Атанасова и подчерта, че има изготвени задания от АПИ още преди година, но министерството под управлението на Комитова така и не го е изпълнила.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ГЕРБ, брифинг

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети