Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ с национална предизборна среща

Политика

ГЕРБ с национална предизборна среща

Снимка:

Утвърди указанията за сформиране на областни и общински предизборни щабове

Националният предизборен щаб на ГЕРБ прие и утвърди указанията за сформиране и структуриране на областни и общински предизборни щабове за предстоящите европейски и местни избори. В утрешния ден указанията ще бъдат изпратени до областните структури на партията в цялата страна.

Освен това Националният предизборен щаб подготви и провеждането на Националната предизборна среща на ГЕРБ, която ще се проведе на 20 януари 2019 година. Форумът ще се проведе в зала 3 на НДК в столицата. В срещата ще вземат участие близо 2000 души, които са народни представители, евродепутати, членове на областните и общинските ръководства на партията, кметове и представители на Общински съвети, както и министрите от квотата на ГЕРБ. По време на националната предизборна среща ще бъде представена пълната хронограма на всички събития на ПП ГЕРБ до края на 2019 година.

По време на Националната предизборна среща ще бъде представена официално и инициативата за провеждане на серия от граждански диалози в цялата страна под мотото „Европа в нашия дом“.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още