Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ-СДС откри кампанията си с водосвет в църквата „Света София“

Политика

ГЕРБ-СДС откри кампанията си с водосвет в църквата „Света София“

ГЕРБ-СДС откри кампанията си с водосвет в църквата Света София - Tribune.bg
Снимка:

„Тръгваме с молитва и вяра, но и с грижа и отговорност“, заяви Йорданка Фандъкова

ГЕРБ-СДС откри днес официално кампанията си с водосвет в църквата „Света София“. Партията на Бойко Борисов си постави цел -  първо място на вота. Кандидат-депутатите се отправиха пеша към НДК, където се проведе открита приемна с граждани в шатрата на коалицията.

„Започваме с водосвет, защото без вяра и добронамереност нито едно добро дело не може да бъде постигнато“, подчерта Рая Назарян и добави, че тяхната „основна мисия е да бъдат гарант за стабилност, гарант за предвидимост и да възстановим нормалния обществено-политически диалог“.

Водачът на листата на ГЕРБ в 24 МИР София Йорданка Фандъкова заяви, че ГЕРБ започват кампанията с „грижа и отговорност“.

„Грижа за страната, грижа за града, грижа за всяко едно семейство и всяко дете. Единственото, което може да ни обедини в това време на конфронтация е образованието – грижата към децата и младите хора. Ще продължим с грижата към града, където построихме 40 км метро, с което укрепихме символа на града – базиликата „Света София“. Омразата не може да гради, тя може само да руши, а ГЕРБ е гарант за стабилност, сигурност и градеж“, заяви Фандъкова.

Тя подчерта, че образованието е каузата, която може да гарантира обединение. „Разбира се реална грижа, а не популизъм, защото през последните години се нагледахме на много популизъм. Например, когато се бориш за зелена София, а сечеш дървета. Това не е отговорно. Качественото образование е именно темата, която може да обединява. ГЕРБ са разработили в своята програма детайлно стъпките за неговото постигане“, каза още Фандъкова.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети