Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ искат оставката на Рашков, той отговаря за репресиите на ДПС

Политика

ГЕРБ искат оставката на Рашков, той отговаря за репресиите на ДПС

ГЕРБ искат оставката на Рашков, той отговаря за репресиите на ДПС - Tribune.bg

В пленарна зала министърът на вътрешните работи отново е атакуван от ДПС във връзка с репресии по време на изборите на членове на партията и техни избиратели

Протестът на ГЕРБ-СДС се премести пред парламента. Членове и симпатизанти на партията вече са пред Народното събрание и призовават министъра на вътрешните работи Бойко Рашков, който в момента отговаря на над 100 въпроса на ДПС в рамките на парламентарния контрол, да излезе. Те настояват за неговата оставка.

В пленарна зала министърът на вътрешните работи отново е атакуван от ДПС във връзка с репресии по време на изборите на членове на партията и техни избиратели.

Председателят на ПГ на ДПС Мустафа Карадайъ заяви от трибуната, че репресиите продължават. След негово питане хората отново са привиквани в полицията, за да бъдат тормозени.

„Как да го разбираме това, като дискриминация на основата на политически убеждения ли. На какво основание дори и днес те са привикани в полицията“, попита той.

„Г-н министър, нали знаете, че не съм забравил, че ме преследвахте по време на изборите. И този въпрос ще го задам, но този въпрос за преследванията ще бъде накрая, след като минем през българските граждани, на които се оказваше тормоз“, добави Карадайъ.            


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети