Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ – СДС се регистрираха за изборите. Номинацията за кмет ясна до няколко дни

Политика

ГЕРБ – СДС се регистрираха за изборите. Номинацията за кмет ясна до няколко дни

ГЕРБ – СДС се регистрираха за изборите. Номинацията за кмет ясна до няколко дни - Tribune.bg

ГЕРБ-СДС регистрира районните си кметове за участие в местните избори в София. Името на кандидата за кмет на най-голямата партия отново остана в тайна. Председателят на СОС Георги Георгиев обаче обеща кандидатурата да стане ясна до дни

„Името на кандидат-кмета ни за София ще стане ясно до броени дни”, заяви той. „Днес се регистрираме като местна коалиция ГЕРБ-СДС за участие в местните избори. Една доказала се успешна формула. Резултатите в подобряването на града и условията на живот са видими за всички”, каза още Георгиев.

Председателят на СОС обясни, че днес представя 24-мата кандидат - районите кметове. „Представяме опита от успешните кметове, така и новите лица, които идват с опита си от частния бизнес, от академичните среди, хора с експертиза, които ще се справят с нелеката задача, която ни предстои. Представяме ви екип с опит, знания, с отношение към града и най-важното, с грижа към хората”, подчерта Георги Георгиев.

Той обясни, че кандидатът им за кмет на София когато бъде поканен в телевизионни студия няма да ходи под ръчичка с някой районен кмет. „Това се случи днес с кандидата на ПП-ДБ. Нашият кандидат-кмет ще бъде отговорен, подготвен и достатъчно сериозен с опита си, за да може да отговаря сам на важните въпроси, които предстоят”, добави Георгиев.

Управленито на града не е детска игра. София не е учебна кола, категоричен беше той. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети