Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ се регистрираха за изборите, Биков заяви, че са фактор за нормализация

Политика

ГЕРБ се регистрираха за изборите, Биков заяви, че са фактор за нормализация

ГЕРБ се регистрираха за изборите, Биков заяви, че са фактор за нормализация - Tribune.bg
Снимка:

ГЕРБ подаде документи в ЦИК за участие на местните избори. Документите на партията бяха внесени от административния секретар на Цветомир Паунов, народния представител Тома Биков, народния представител и председател на МГЕРБ Георг Георгиев и членове на младежката структура на партията.

„Факторът за нормализация се нарича ГЕРБ. Ние тръгваме към победа на местните избори, с вярата, че това е единственото действие, което може да предотврати това, което се случи на национално ниво през последните 2 г., да се случи на местно ниво през следващите 4 г. Ние сме против това българските общини да бъдат превърнати в стартъп и в обект на експерименти. Вярваме, че българските общини успяха да удържат положението в тази дълга политическа криза, която съществуваше в България през последните 2 г. и смятаме, че оттук нататък общините и държавата заедно трябва да създадат онова, което ние наричахме стабилност вече няколко предизборни кампании“, заяви той.

Той не даде отговор кой ще е кандидат-кметът на София.

„Ние ще предложим подготвен човек, който разбира от София, който разбира от политика, който не е попаднал случайно на някаква позиция. Не търсим някакъв експеримент“, обясни народният представител и подчерта, че не обмислят вариант за загуба на София, а как столицата ни да продължи да се развива и да ѝ се отдаде необходимото от страна на държавата.

Георг Георгиев призова изборите да бъдат професионално, експертно обезпечени.

„Смятам, че обществото ни изисква те да бъдат и въоръжени с морално-етични кандидати, които като застанат пред лицето на такива млади хора, да могат да им говорят за съвремие, за модерност, за бъдеще. Наистина да им предлагат мечти за нещо по-добро“, подчерта председател на МГЕРБ.

От ГЕРБ подчертаха, че некоалицията няма да бъде разклатена и очакват позитивна предизборна кампания.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети