Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ ще обяви кандидата си за кмет на София през септември

Политика

ГЕРБ ще обяви кандидата си за кмет на София през септември

ГЕРБ ще обяви кандидата си за кмет на София през септември - Tribune.bg
Снимка:

Това разкри председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев в предаването "Денят започва" по БНТ. 

Той коментира наболели теми за софиянци. Сред тях е безкрайният ремонт на жълтите павета.

"Реденето на жълтите павета е работа на специалистите. Общината не е избрала някой квартален майстор, а голяма публична компания. Не им е платен нито един лев до момента, вече бяха глобени 100 хиляди лева. Помолил съм всеки ден на място да има човек от общината. Строителите носят отговорност", категоричен беше Георгиев. 

"За мен е странно една от най-големите строителни компании в България да не може да подреди 2000 кв.м. жълти павета", изрази съмнения още председателят на СОС.

Георги Георгиев опроверга и слуховете, че ГЕРБ няма да издигнат кандидат за кмет в опит да избягат от отговорност за проблемите на столицата.

"В навечерието на изборите много често ще трябва да отричаме лъжи. Ние сме политическата сила, която преобрази града и изгради 52 км метро. Няма как едни жълти павета и спекулациите с тях да изтрият всичко, на което хората се радват в кварталите", коментира той спекулациите, че партията няма да издигне кандидат за кмет на столицата. 

"Върви най-голямата програма за подмяна на тротоари в София. За да няма случаи като жълтите павета, приехме една наредба в коя зона в София какви настилки може да има. Изпълнява се в различните райони с различна скорост", каза още Георгиев. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети