Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ-Шумен осъдиха действията на Рашков: Какво се случва с прокламирания лозунг за честност и почтеност?

Политика

ГЕРБ-Шумен осъдиха действията на Рашков: Какво се случва с прокламирания лозунг за честност и почтеност?

ГЕРБ-Шумен също излезе с остра реакция срещу действията на вътрешния министър Бойко Рашков. Те се оплакват от привикване за разпити на кандидати на партията, общински съветници, техните съпруги и майки. Както обикновено - като основание за респектиращите акции се посочват получени незнайно от кого сигнали за купен вот.

Ето какво пишат те в позицията си:

„Ние, от ГЕРБ-Шумен, остро осъждаме действията на вътрешния министър Бойко Рашков, който като ръководител на предизборния щаб на кандидат-президента Румен Радев, става все по-арогантен и безпардонен в опитите си да гарантира победа на опонентите на ГЕРБ. Какво се случва с широко прокламирания лозунг за честност и почтеност, докато Рашков използва полицейските служители за натиск върху една единствена партия и ги въвлича в своите манипулации.

На разпити в Шумен са привиквани кандидати за депутати от коалиция ГЕРБ-СДС, общински съветници от ПП ГЕРБ, техните съпруги и майки. Както обикновено - като основание за респектиращите акции се посочват получени незнайно от кого сигнали за купен вот. Специализираната полицейска операция по заповед на Бойко

Рашков е в ход в ОДМВР-Шумен, но само срещу членовете на ГЕРБ, застрашавайки сигурността и спокойствието в смесените региони. От

ГЕРБ-Шумен се питаме какво още можем да очакваме от силовака Бойко Рашков и началника му Румен Радев в оставащите дни до изборите.

Случилото се до този момент както на територията на област Шумен, така и цялата страна - ни кара да смятаме, че целта на анти-ГЕРБ акцията не е и никога не е била пресичането на порочни практики или гарантиране на справедливост, а изкривяване на общественото мнение в навечерието на изборите".  

 

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още