Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ-Стара Загора единодушно номинира Живко Тодоров за трети кметски мандат

Политика

ГЕРБ-Стара Загора единодушно номинира Живко Тодоров за трети кметски мандат

Снимка:

Винаги съм работил за това да има силен отбор за Стара Загора, каза той

Общинското събрание на ПП ГЕРБ Стара Загора единодушно номинира Живко Тодоров за трети кметски мандат, съобщиха от местната партийна организация във Фейсбук.
„Старал съм се винаги да имаме добър екип, който да работи за Стара Загора“, каза Тодоров минути след избирането му.

„Винаги съм работил за това да има отбор за Стара Загора, да правим града си по-добро място за живеене. Политиката не е разправии между партии и противопоставяне, политиката трябва да носи позитивизъм и да работи в полза на хората, да има конкретни резултати. Само конкретните резултати могат да оправдаят нашето присъствие тук“, допълни той.

„Преди няколко месеца, ако съм имал колебания, не са били, защото не сме свършили някаква работа. През последните 4-5 месеца направих много срещи с различни хора, бизнеса, с неправителствения сектор. Видях в тях голяма енергия, че искат да участват в голям и силен отбор за града. Това ме мотивира да бъда начело на битката, която предстои да проведем“, каза още Тодоров. Той благодари на ГЕРБ за подкрепата и за това, че миналата седмица е бил подкрепен във визията си за това как иска да се развива градът.   


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още