Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ в Кресна за Свиленски: Прави опити за манипулация на общественото мнение и нагласи

Политика

ГЕРБ в Кресна за Свиленски: Прави опити за манипулация на общественото мнение и нагласи

ГЕРБ в Кресна за Свиленски: Прави опити за манипулация на общественото мнение и нагласи - Tribune.bg
Снимка:

От партията припомниха, че има десетки сигнали от жители на Кресна, че на техните адреси са регистрирани преди 6 месеца хора, които те не познават

Предизборният щаб на ГЕРБ в община Кресна, изразява своето възмущение от изказванията на Георги Свиленски, член на Националния предизборен щаб на БСП, по повод случващото се в Общината.

Според Свиленски работата на полицията за установяване на „изборен туризъм“ в Кресна е някак политически мотивирана и един вид акция за сплашване на хората.

„На г-н Свиленски припомняме, че действията на органите на реда са в резултат на десетки сигнали от жители на Кресна, че на техните адреси са регистрирани преди 6 месеца хора, които те не познават, практика, с която се прави опит за опорочаване на изборните резултати в полза на един от кандидатите за кметове на нашата община“, се посочва в позицията. И се допълва:“ Такава политическа позиция, декларирана от един от членовете на Националния предизборен щаб на БСП може да има пагубни последици за стабилността и сигурността в района, както и за доверието на жителите на Кресна в държавните органи.“

Ето какво още се казва в декларацията на Предизборния щаб на ГЕРБ в община Кресна:

Категорично се разграничаваме от всякакъв негативен подтекст, който може да бъде доловен от тези изказвания, и заявяваме от името не само на Предизборния щаб, но и на всички членове и симпатизанти на ГЕРБ, своята благодарност от действията на органите на реда.

Полицията и жандармерията са държавни органи, а не политически. Те имат задължението да опазват реда и безопасността на всеки българин. Всеки опит да се настроят хората срещу държавните институции за сигурност и защита би бил крайно недостоен и Предизборният щаб на ГЕРБ в община Кресна горещо призовава всичките си политически опоненти по никакъв повод да не се опитват да политизират действията на полиция и жандармерия.

Остава въпросът: Кой има причина да се тревожи от присъствието на органите на реда? Жители на Кресна споделят с нас, че с по-явното присъствие на полиция по улиците се чувстват по-спокойни, особено нощем. Липсата на нощно полицейско присъствие в Кресна, което да осигури защитата и сигурността на съгражданите ни е проблем, който настоящият кмет за четири години не успя да реши.

Предизборният щаб на ГЕРБ в Общината призовава съгражданите си да не се поддават на опити за манипулация на общественото мнение и нагласи.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети