Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ – Варна: Във Варна активисти на Промяната работят с хората на президента!

Политика

ГЕРБ – Варна: Във Варна активисти на Промяната работят с хората на президента!

ГЕРБ – Варна: Във Варна активисти на Промяната работят с хората на президента! - Tribune.bg
Снимка:

„Министърът на туризма Илин Димитров, който влезе в парламента от Промяната, е част от служебното правителство на Румен Радев. Същият министър упорито отказва да реши въпроса със стотиците незаконни бараки на Златни пясъци – един курорт, станал символ на Костовата приватизация!“, се казва в позиция на ГЕРБ-Варна.

От структурата в морския град питат: „Къде отиват парите от наемите? В партийните каси на ДБ и ПП ли? Защо хората на Румен Радев бранят интереса на Промяната и ДБ?

Областният управител Марио Смърков, назначен от президента Румен Радев, обжалва част от бюджет 2022 на Варна пред Върховния административен съд. Така той стана достоен приемник на своя предшественик - Благомир Коцев от Промяната, който блокира за една година в съда част от бюджета на Варна.

Според решение на Административния съд това оспорване е неоснователно. Въпреки това Смърков, човекът на президента, повтори атаката.

Той обяви решението си под странния надзор на кандидат-депутати от ПП/ДБ, които се наредиха в залата за брифинги, редом с журналистите“, отбелязват от ГЕРБ-Варна. 

„Партийната агитка беше водена от Благомир Коцев и неговият бивш зам.-областен от ДБ. Липсваше само другият зам.-областен на Коцев, човекът на Хидрострой. Така държавната администрация, ръководена от кадър на Румен Радев, стана активна част от предизборната кампания на ПП/ДБ във Варна.

Казват, че президентът нарекъл Промяната „шарлатани“, което означава „измамници, лъжци“. Не знаем  как е в другите градове, но във Варна активисти на „Промяната“ работят с хората на президента.

Група „шарлатани“, търсещи „шарани“. Само че в морето шарани няма!“, пишат в заключение от варненската структура.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети