Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ: Всички играха срещу нас, нямаше никаква политическа хигиена

Политика

ГЕРБ: Всички играха срещу нас, нямаше никаква политическа хигиена

ГЕРБ: Всички играха срещу нас, нямаше никаква политическа хигиена - Tribune.bg
Снимка:

Нормално поведение на губещия е да търси оправдания извън собствените си възможности, посочи Цветомир Паунов

По време на киманията и в нейния край имаше различни колаборации, съглашателства и всякакви други форми на безпринципно обединение срещу ГЕРБ, това е проблем на тези политически субекти, които така прецениха, погазвайки своите политически принципи и криейки се зад наименованието гражданин". Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветомир Паунов за отминалите вече кампания и избори.

„Всички играха срещу нас. Единственото, което ги обединяваше беше да играят срещу нас. Никаква политическа хигиена. Тезата „против“ не е теза и цел, а липса на теза. Затова и резултатите са такива“, коментира кампанията Томислав Дончев.

Относно резултатите, Паунов заяви, че е нормално поведение на губещия да търси оправдания, извън собствените си възможности. И посочи какви са резултатите и какво показват данните.

„През 2015 г. ПП ГЕРБ имаше 130 кмета на общини, от тях 22 на областни центрове. 2019 г. увеличаваме кметовете си с 10 и те вече са 140, от тях 18 на областни градове В 163 общини имаме най-много общински съветници. Увеличаваме ги с 80 в цялата страна. В София ГЕРБ печели".

„Въпреки всичко съхраняваме подкрепата си, това е постижение. Постижение, въпреки че присъстваме и в централната, и в местната власт и сме критикувани от всички. Въпреки че всички играха срещу нас“, заяви Дончев.

„Тези избори стана не инцидентна мода, а почти норма парламентарни представени партии да се крият зад инициативни комитети. Методиката с инициативните комитети не позволява следване на ясна линия в политическата отговорност. Левицата много бързо забрави, че участваше в изборите във Велинград, Кюстендил, София. Не чух някой да е признал загуба“, отбеляза Дончев

И двамата представители на ГЕРБ са категорични, че който има съмнение за вота, може да се обърне към съда и властите. Подчертаха, че има подадени сигнали и МВР работят по тях.

„Изборите свършиха, няма нужда от повече агитация и пропаганда. Сега е време за работа“, заяви още Дончев.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети