Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ – София за реконструкцията на „Графа“: Един от най-мащабните цялостни ремонти от десетилетия

Политика

ГЕРБ – София за реконструкцията на „Графа“: Един от най-мащабните цялостни ремонти от десетилетия

ГЕРБ – София за реконструкцията на Графа: Един от най-мащабните цялостни ремонти от десетилетия - Tribune.bg
Снимка:

Всеки софиянец знае какво беше състоянието на улицата преди ремонта, казват от партийната структура

В София екипът на кмета Йорданка Фандъкова реализира едни от най-мащабните цялостни ремонти от десетилетия. Сред тях е и ремонтът на зоната на ул. „Граф Игнатиев“. Така започва официална позиция на ГЕРБ – София.

„Всеки софиянец знае какво беше състоянието на улицата преди ремонта. Затова и искането на оставка, затова че се работи, от партиите „Демократична България“ и ДСБ, е обикновена политическа истерия.

Скандално е да сипят обвинения за корупция, безотговорност и некадърно управление представители на тези, които носят отговорност за най-големия погром в най-новата история на София. Точно тяхното управление беше станало синоним на продажби и приватизация на детските градини на София, на скандалните заменки на знакови имоти срещу панелни апартаменти. Ако трябва да припомняме конкретика, можем да призовем Магдалена Малеева от „Демократична България“ да каже от личен пример срещу колко панелни апартамента в крайните квартали на София е получила тенис кортовете в Борисовата градина“, категорични са от столичната структура на управляващите.

Те подчертават, че категорично не приемат никакви поучения и съвети от хора, които са доказали своята арогантна управленска немощ.

„На колегите от „Демократична България“ препоръчваме преди да дават оценки за работата на столичния кмет и неговия екип, първо да се явят на избори, да спечелят мнозинство и тогава да дават или реализират управленски решения. За всички нас е ясно, че сегашната истерия е само част от предизборната им кампания. За тях цветът на паветата по ул. „Граф Игнатиев“ няма значение“, се казва още в позицията.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети