Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Гергов преди пленума: С две думи - Корнелия трябва да си отива!

Политика

Гергов преди пленума: С две думи - Корнелия трябва да си отива!

Гергов преди пленума: С две думи - Корнелия трябва да си отива! - Tribune.bg
Снимка:

Станишев търси обяснения от Нинова за състоянието на парламентарната група на партията

Бившият премиер и лидер на БСП Сергей Станишев разкритикува и намерението на левицата за стартиране на всенародна подписка с искане за оставка на правителството „Борисов 3”.

„Тази инициатива поражда повече въпроси, отколкото отговори. Колко време ще продължи? Какви параметри гоним? Какво целим с тази подписка? Според мен се държим като извънпарламентарна сила. Имаме толкова инструменти – парламентарни питания, дебати на тази основа, анкетни комисии за всичко, случващо се в държавата и скандалите около ГЕРБ. И разбира се – вот на недоверие. Всичко това трябва да се използва”, подчерта Станишев.

Според него лидерът на левицата трябва да даде и обяснения за състоянието на парламентарната група на партията, в която, според него, се наблюдава разделение.

„Енергия за подписка БСП има, въпросът е в ефекта от нея. Не може опозицията да бъде индиферентна, да мълчи в такъв момент и да няма ясна позиция. Фактите, които се разкриват от различни участници в обществения и политическия процес не просто са скандални, те говорят за дълбоко нарушаване на конституционния и политически ред в страната”, коментира Валери Жаблянов.

Най-остър беше ръководителят на пловдивската структура Георги Гергов.

„С две думи - Корнелия трябва да си отива! Вредна е за партията, вредна е за България! Има алтернатива. В тази партия винаги е имало алтернатива”, каза единствено Гергов на влизане в централата на партията.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

АСЕН ИЛИЕВ ТАЗИ ПОПРАВКА, ТОКУ ЩО Я НАПРАВИХ НА ПЕДИЯТА, ЗА ЖАН ВИДЕНОВ, НО ПОНЕЖЕ ЕДНИ СКОТОВЕ ТАМ ТРИЯТ, ЩЕ Я ПОСТНА И ТУК :) "Единствен! се противопоставя на договорката подписана от Горбачов и евреите, на Малта, България да бъде предоставена на хазарите, за да си направят държава в Европа, а булганите да бъдат разгонени по Света. Заради това, всичките му "другари" се нахвърлят срещу него и му организират преврат, наречен - Виденова зима, като Червените Олигарси, изкуствено надуват инфлацията. "
13.06.2020 14:57 / Отговор
АСЕН ИЛИЕВ ДРУГАРЯ ГЕРГОВ, БЕШЕ АКТИВЕН УЧАСТНИК ВЪВ "ВИДЕНОВАТА" ЗИМА :)
13.06.2020 14:58 / Отговор
Бай Гроздан Аз съм за дрОгарката Нинова, както и цялата Тутраканска селищна система сме! Легнала ми е на сърцето като свинкя на шосето! Тя лично ще размаже със стоманен юмрук , както враговете с партиен билет, така и самата партия! А събор на Бузлуджа ще има ли тази година? Питам за един приятел, прияли са му се кебапчета!
13.06.2020 20:23 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети