Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Гешев ще съди правосъдния министър за клевета. Славов му отговори, че Гешев „има да обяснява още много неща“

Политика

Гешев ще съди правосъдния министър за клевета. Славов му отговори, че Гешев „има да обяснява още много неща“

Гешев ще съди правосъдния министър за клевета. Славов му отговори, че Гешев има да обяснява още много неща - Tribune.bg
Снимка:

Бившият главен прокурор Иван Гешев завежда дела за клевета Емануил Йорданов и министъра на правосъдието Атанас Славов и предупреди, че ще направи „същото и с всеки следващ лъжец“.

„Както обещах, смятам да съдя всички лъжци. Яростната медийна атака срещу „Граждански блок” и мен персонално означава, че политическият боклук се е уплашил от хората. Уплашил се е, че ще го изметат и вкарат в затвора, където му е мястото. … . Въпреки, че за Славов не знам дали може да осъзнава свойството и знамението на извършеното от него, предвид обстоятелството, че заяви, че съм Господ. Очаквам неговата вменяемост да бъде изследвана, чрез съдебно-психиатрична експертиза в хода на съдебното производство“, съобщи Гешев е съобщение до медиите.

Правосъдният министър Атанас Славов заяви, че инициира дисциплинарни производства срещу магистрати, за които се докаже, че са посещавали клуб „SS“ - заведението, което бе свързано с убития Мартин Божанов, известен като Нотариуса, предаде БТА.

Според министъра, посещението на такъв тип заведения е и етичен въпрос от страна на магистратите.

Колкото до позицията на бившия главен прокурор Иван Гешев, който заяви, че ще съди Славов за клевета, правосъдният министър коментира, че Гешев има да обяснява още много неща.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети