Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Гласува ли депутат от „Има такъв народ“ с картата на Тошко Йорданов? (ВИДЕО)

Политика

Гласува ли депутат от „Има такъв народ“ с картата на Тошко Йорданов? (ВИДЕО)

Снимка:

Гласуват ли депутати от партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ с картата на председателя на парламентарната група Тошко Йорданов в негово отсъствие? Този въпрос възникна при приемане на проекта на решение за изменение и допълнение на правилника на Народното събрание.

Репортер на Actualno.com видя, че при едно от гласуванията новоизбраният председател на правната комисия в Народното събрание Радостин Василев очевидно дава сигнал на колежката си Виктория Василева да се възползва от липсата на Йорданов в пленарна зала и може да даде вот от негово име. Тя, от своя страна, се оглежда дали камерите в момента ги следят и натиска копчето на машинката на до нея.
Моментът е запечатан на видеото по-долу.

В действащия правилник за организацията и дейността на Народното събрание е записано, че председателят може да отстрани от едно заседание депутат, който гласува с чужда карта. От медията са потърсили Тошко Йорданов за коментар с въпрос дали оставя картата на мястото си, когато не е в пленарна зала, но за момента няма конкретен отговор от негова страна.  

 


Коментари (3)

Коментатор "Днес гледах 20-тина минути парламента...... съжалявам за женицата от "ИтИ" но да гласуваш три пъти и видимо на таблото неприето решение да обявиш за прието.... после пак, и пак докато на таблото излязат "правилните" гласове. Убеден съм че е образована жена, но в този зверилник ще се похаби."

...
23.04.2021 08:25 / Отговор
Тартаковер Извинете "Коментатор", но бих задал само един въпрос, към публикувания коментар. Как така днес сте гледали 20-тина минути парламента и след това сте изписали коментара си в 08:25 часа ? Нали прякото предаване започна след 09:00 часа?
Без да обръщаме внимание на вероятно техническата грешка "ИтИ". Партия с такава абревиатура все още няма.
23.04.2021 10:45
Богдан Димитров ИТН-има такъв Народ......ИмИ-има много идиоти
28.04.2021 05:50 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още