Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Главчев: Исканията за оставки звучат цинично, да излязат от помещенията с климатиците и да видят за какво става въпрос

Политика

Главчев: Исканията за оставки звучат цинично, да излязат от помещенията с климатиците и да видят за какво става въпрос

Главчев: Исканията за оставки звучат цинично, да излязат от помещенията с климатиците и да видят за какво става въпрос - Tribune.bg
Снимка:

„Възникват нови и нови огнища на пожари, но хората, които са на терен проявяват героизъм и полагат всички усилия да бъде ограничен огънят в най-кратко време“.

Това коментира пред журналисти в село Отец Паисиево служебният премиер Димитър Главчев.

Той коментира исканията на политици да подаде оставка.

„Тя, моята оставка, не е проблем. Цинично ми звучи на фона на усилията, които полагат всички на терен и колко бързо се справят. По-бързо от това няма – това са хората, с които разполагаме и те действат веднага. Така че аз в политически нападки няма да вляза, призовавам политиците да излязат от помещенията с климатиците и да дойдат на място да видят за какво става въпрос“, каза той.

Той коментира, че и на други места има изгорели къщи, но най-важното е, че няма човешки жертви.

„Всички министри действат в екип“, каза Главчев и съобщи, че се обсъжда възможност лишени от свобода също да се включат в гасенето на пожарите.

Калин Стоянов от своя страна обясни, че чешките хеликоптери работят в Карловско, а турската страна оказва помощ в Ямбол и граничната зона.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети