Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Главчев: Кандидатът за президент на ГЕРБ е по-добре да не е ярко изразена партийна фигура

Политика

Главчев: Кандидатът за президент на ГЕРБ е по-добре да не е ярко изразена партийна фигура

Главчев: Кандидатът за президент на ГЕРБ е по-добре да не е ярко изразена партийна фигура - Tribune.bg
Снимка:

Радев е причината да няма редовно правителство, разкри той

„Не изпитваме злорадство от това, което се случва, защото всичко се пише на гърба на българските граждани. Вече втори парламент не може да излъчи правителство и това е изключителен проблем. Няма някой, който да не е наясно коя е причината. Причината е Румен Радев, който вместо обединител на нацията, той размаха юмрук. Така настана разединение в обществото и сега берем плодовете от този стил на поведение на Радев, който е в абсолютен разрез с духа на конституцията, отнасящ се до неговата позиция". Това заяви Димитър Главчев от ГЕРБ в предаването „Офанзива“ по Нова телевизия.

„С много голяма сила тежи съмнението, че има министър, който е министър в нарушение на конституцията. Става дума за Кирил Петков заради предполагаемото му канадско гражданство. По никакъв начин не е оборено. Има конкретен документ, който удостоверява прекратяването на подобно гражданство, който се издава от канадското правителство. До този момент такъв не е показан“, обясни бившият председател на НС.

„Видя се кои са привържениците на един нов политически проект. Това са популисти и отляво, и отдясно. Такъв проект не е заплаха за нас“, добави Главчев.

Според него изборният процес е бил усложнен с машини, които не е ясно какво произвеждат.

„Кандидатите за президент на ГЕРБ са повече от двама“, сподели Главчев. Той обясни, че все още няма решение като допълни, че по негово лично мнение е по-добре да е фигура, която не е толкова ярко изразена партийно“.

Скоро кандидатурата ще стане ясна, заяви Главчев. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети