Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Главчев: Крайно време е сериалът „Игра на избори“ да приключи

Политика

Главчев: Крайно време е сериалът „Игра на избори“ да приключи

Главчев: Крайно време е сериалът Игра на избори да приключи - Tribune.bg
Снимка:

Хората очакват финалните надписи на сериала “Игра на избори”, каза служебният премиер Димитър Главчев в началото на днешното заседание на Министерски съвет. Всички искаме да бъде сформирано редовно правителство - стабилно, такова, което да може да решава въпросите на българските граждани с необходимата политическа подкрепа, добави Главчев преди вота в неделя.

“Насочили сме вниманието си в пъти в мерките, които се взимат и по отношение на купения вот и по отношение на машините, така че призовавам гражданите да гласуват масово, тъй като дори да има някакъв опит за купен вот, масовото гласуване ще ги елиминира. По-добре да има масово гласуване с голям процент на активност, за да има и по-голяма представителност”, каза още служебният премиер.

Главчев коментира и отвореното в неделя движение по бул. "България" при детелината с Околовръстното шосе. „Пуснахме в неделя движението. Просто не е поставена една рамка, която служи да регулира височината на камионите, минаващи през участъка. Дали сме срок на общината да отстрани и тази нередност”, каза Главчев.

По думите му оглавяваните от него служебни кабинети са съкратили сроковете за почистване на терена на Националната детска болница, като тя ще е окончателно готова през 2028 г.

Със 70% е намалял натискът по границите от нелегалната миграция, което означава повече от три пъти по-малко спрямо миналата година - под 50 хил. са сега опитите за нелегално пресичане на границата, а задържаните са два пъти повече, отчете още премиерът. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети