Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Главчев: Няма да се поддам на провокации

Политика

Главчев: Няма да се поддам на провокации

Главчев: Няма да се поддам на провокации - Tribune.bg
Снимка:

Ще водим страната по европейския път на развитие, ще работм за благоденствието на българските граждани. Основната ни задача е да организираме честни избори.

С тези думи служебният премиер Димитър Главчев прие изпълнителната власт от Николай Денков в сградата на Министерски съвет, предаде репортер на БГНЕС.

Главчев заяви, че всички колебания, които е имал до този момент, е остававил зад вратата. Той определи избраните служебни министри като доказани експерти и професионалисти в своите области.

Съзнавам ясно огромната отговорност. Трябва да бъдем гарант за стабилност, не може да допуснем страната да бъде въвлечена в конституционна криза, подчерта Главчев и добави: Искам отсега да заявя, защото чувам коментари - няма да се поддам на провокации, няма да позволя да бъда въвлечен в предизборни страсти и лични амбиции.

Дълбоко осъзнавам думите от клетвата, която положихме в сградата на парламента. Ще се ръководя от принципите - законност, моралност и честност. Искам да работим за обединение, не за разединение, заключи Главчев.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети