Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Главчев от Чикаго: Всеки един българин, където и да се намира, ни е важен

Политика

Главчев от Чикаго: Всеки един българин, където и да се намира, ни е важен

Главчев от Чикаго: Всеки един българин, където и да се намира, ни е важен - Tribune.bg
Снимка:

Димитър Главчев се срещна в Чикаго с бизнесмени, представители на различни български организации, на училищата и културните центрове.

Министър-председателят поздрави представителите на най-голямата българска общност зад граница за Деня на независимостта и посочи:

"То на българите, като че ли не ни достига, може би точно това - единение. И политиците, ако се обединят, аз съм убеден, че ще постигнат много повече в интерес на българските граждани. Всеки един българин, където и да се намира, ни е важен".

По повод празника повод и в чест на първото посещение на български премиер от откриването на Генералното консулство в Чикаго, антените на най-високата сграда в град а - Уилис Тауър бяха осветени в цветовете на националното ни знаме.

Служебният министър-председател отговори на въпрос за социална спогодба за признаване на трудовия стаж от България или от САЩ, като посочи, че социалното министерство преди месец е започнало отново разговори в тази област, както и по отношение на отмяната на визите, но засега няма промяна.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети