Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Главчев: Радев разделя нацията и излиза от рамките на Конституцията

Политика

Главчев: Радев разделя нацията и излиза от рамките на Конституцията

Главчев: Радев разделя нацията и излиза от рамките на Конституцията - Tribune.bg
Снимка:

Цветанов да бъде по-смирен, призова бившият председател на парламента

Ако за всички български граждани е достатъчно да бъде спазен законът, към политиците трябва да има по-големи изисквания, заяви пред БНТ бившият председател на парламента Димитър Главчев. Коментарът му беше във връзка с критиките на Цветан Цветанов към партия ГЕРБ.

Кое отключи неговото напускане? Апартаментгейт, който сега е цитиран в доклада на Еврокомисията по механизма, каза Главчев и призова бившия си съпартиец да бъде по-смирен.

"Знаем, че при сделките с недвижими имоти 95% от двете страни изповядват тези сделки по данъчна оценка. А данъчната оценка е много по-ниска от реалните стойности на сделката, което автоматично води до ощетяване на бюджета, тъй като постъпват по-малко данъци. Ако за всички български граждани е достатъчно да бъде спазен законът, към политиците трябва да има по-големи изисквания. Така си представям политиката", коментира Главчев.

Той посочи, че няма сигнали за имотна афера в Барселона. Извършва се проверка, работят компетентните органи. И попита: "Какви са нещата, които се коментират относно г-н Борисов? Има ли поне едно нещо, което да е доказано?"

"Протестът не започна от нахлуването на прокуратурата в президентството, а от акцията в "Росенец". Безобразно поведение на гардовете от НСО. Кой е ръководител на тази служба? Президентът Радев. Срещу него няма никакви упреци", посочи Главчев.

Президентът Радев разделя нацията и излиза от рамките на Конституцията. Конституционалисти казват, че има десетина нарушения на Конституцията, които е извършил той, каза още Димитър Главчев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Очаква се Тартковер да се изхрачи и тук и да удари едно рамо на любимия си патрон Радев...
04.10.2020 12:58 / Отговор
ХАН КУБРАТ ОЧАКВАМ ПОЛИТИЧЕСКА СМЪРТ НА РАЗЕДИНИТЕЛЯ НА ХАНСТВО БЪЛГАРИЯ-ЛУМПЕНА РАДЕВ!
ОЧАКВАМ СЪЕДИНЕНИЕ НА ВСИЧКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ!
04.10.2020 15:21
Главчев ако имаше злоупотреби, у беше виновен Цветанов, защо не сте ги вкарали в затвора. И все Радев ви е виновен. За къщата в Барселона се води истинско разследване, обаче в България колхозникът каскет затъмнява, и не дава гласност. Ако имахме истинска прокуратура, а не бухалка на Борисов, Пеевски и Доган, сега и трима щяха да са в затвора заедно с Горанов, Каракачанов, и Симеонов.
04.10.2020 15:54 / Отговор
Уфф! Ако мислиш, че на поръчковите ти манипулации ще се върже някой тук, лъжеш се!
04.10.2020 17:17
ХАН КУБРАТ ЗА ПОРЪЧКОВИ МАНИПУЛАЦИИ НА ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ-ИЗСЕЛВАНЕ В РУСИЯ!
ДА ПОЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ОТ РАЗЕДИНИТЕЛЯ-РУСОФИЛИ!
04.10.2020 17:33
Баба Ванга Слугата на царя ще го замести, това ще е дъното, после ще дойде зората.
05.10.2020 11:50 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети