Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Главчев за конгреса на БСП: Рецитал на дуета Нинова-Йончева с тема ГЕРБ

Политика

Главчев за конгреса на БСП: Рецитал на дуета Нинова-Йончева с тема ГЕРБ

Главчев за конгреса на БСП: Рецитал на дуета Нинова-Йончева с тема ГЕРБ - Tribune.bg
Снимка:

Политиката на ГЕРБ е видна

Вчерашният форум на БСП се занимаваше основно с ГЕРБ.  Това беше един рецитал на дуета Нинова-Йончева с тема ГЕРБ и Бойко Борисов. Те нямат каква политика да предложат. Това коментира пред Нова ТВ депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев.

По думите му социалистите не се занимават с това какво ще предложат на българските граждани.

„Има един документ „Визия за България”, който по-скоро е подходящ за парламентарни избори, а те го представят две години след изтеклите парламентарни избори, т.е. с двегодишно закъснение. Най-вероятно програмата за евроизборите ще я представят след две години. Движат се с едно закъснение от 2 години”, каза той.

Според Главчев напоследък социалистите отправят послания, които са странна смесица от талибанизъм и анархизъм.  БСП атакуват и трите власти. Техните мантри са едни и същи.

„Йончева бе героизирана по време на конгреса на БСП. Тя така си заслужи мястото на водача на червената евролиста, но е и сериозен кандидат за лидер на БСП“, смята Главчев.

А защитата на ГЕРБ е това, което се върши.  Депутатът подчерта, че политиката на ГЕРБ е видна. Всеки един, който се колебае за кого да гласува, може да види какво е свършено.

„Впрочем евроизборите, колкото и да нямат общо с местното самоуправление, толкова и имат, тъй като всичко, което  е направено е плод и на програмите за солидарност на ЕС”, посочи Главчев.

„Няма какви изненади да очаквате от ГЕРБ. Винаги сме казвали, че работим за гражданите и това си личи. Допускали сме и грешки и усилията ни ще бъдат насочени към премахването им”, заяви Главчев.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Надя Абсолютно вярно. Празното говорене и пяната около устата на Ленчето са показателни. Венсеремос, другари, на кукуво лято.
27.01.2019 12:08 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети