Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Главен комисар Димитър Кангалджиев е назначен за заместник-главен секретар на МВР

Политика

Главен комисар Димитър Кангалджиев е назначен за заместник-главен секретар на МВР

Главен комисар Димитър Кангалджиев е назначен за заместник-главен секретар на МВР - Tribune.bg
Снимка:

Главен комисар Димитър Кангалджиев е назначен за заместник-главен секретар на МВР. От септември 2023 г. той беше временно поставен на длъжността, съобщиха от вътрешното министерство.

Досегашният титуляр главен комисар Станимир Станев е освободен от длъжност на основание на чл. 226, ал. 15 от Закона за МВР - когато служебното правоотношение е възникнало, след като назначеният държавен служител е упражнил правото си на пенсия - по инициатива на органа по назначаване.

От справка на сайта на МВР става известно, че Димитър Кангалджиев започва работа в системата на МВР през 2005 г., като заема длъжността разузнавач първо в отдел „Криминална полиция“ при Столичната дирекция на вътрешните работи, а по-късно - в отдел „Контратероризъм“ в Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП). В периода 2010 г. - 2015 г. е началник на група „Криминална полиция“ при Районно управление (РУ) - Костинброд, след което, до 2016 г., е началник на РУ - Ботевград. От 2016 г. до 2019 г. заема поста началник на сектор в отдел „Криминална полиция“ в Главна дирекция "Национална полиция". От 2019 г. поема поста началник на сектор в отдел „Специални операции“ в ГДБОП, а от 30 май 2021 г. до 27 септември т.г. е заместник-директор на главната дирекция. Преминал е допълнителни курсове и специализирани обучения, награждаван е многократно за постигнати високи резултати в служебната дейност.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети МВР
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети