Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Големият” митинг в Лондон срещу мафията в България се оказа кръгла нула

Политика

„Големият” митинг в Лондон срещу мафията в България се оказа кръгла нула

Големият митинг в Лондон срещу мафията в България се оказа кръгла нула - Tribune.bg
Снимка:

Свързаният с БСП и Слави Трифонов Емил Русанов готви на 16 септември протест пред Народното събрание

Заканите за грандиозен митинг на българи живеещи в Англия се оказа тотален провал, пише Faktor.bg. Той трябваше да се проведе вчера – неделя 26 август, пред посолството ни в Лондон от 11 часа.

Организатор е издателят на имигрантския сайт „Будилник” Емил Русанов. В уречения часа обаче се оказа, че няма протестиращи. Отсъстваше дори и самият Русанов, потвърдиха наши сънародници от английската столица.

По-късно се оказа, че Русанов е бил на круиз до Испания. Пусна видео клип със свои послания, от палубата на кораб, с който се прибира.

„Бунтарят” от Лондон отново заклейми настоящото правителство на Борисов и всички предишни правителства като мафиотски и пагубни за България.

В кюпа сложи и всички продажни жълти медии в България като обеща, че предстои големият митинг, който ще свали правителството. Той ще се проведе на 16 септември от 12 часа пред сградата на Народното събрание. За протеста щели да пристигнат от цял свят над 15 хил. българи, които по румънски модел ще вземат властта и справедливостта в свои ръце. Проявата, подготвяна от Русанов и негови съмишленици, е под надслов: ”Национален и световен протест – оставка, съд, смяна на системата”.

Българи от Лондон обаче коментират пред Faktor.bg, че Русанов съвсем не е лицето на сънародниците ни в Англия. Напротив, опитва се да употреби хората за лични политически амбиции и цели. От около 200 хил. българи в английската столица напъните за протести на Русанов се подкрепят едва от около 30 човека, а вчера се оказа, че няма нито един негов привърженик.

Сънародници свързват Русанов с БСП и зараждащата се партия на Слави Трифонов, които стоят зад тиражираните „бунтове”, но за сега се случват единствено във Фейсбук.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати