Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Горанов: Божков цели да дискредитира правителството

Политика

Горанов: Божков цели да дискредитира правителството

Горанов: Божков цели да дискредитира правителството - Tribune.bg
Снимка:

Божков никога не е получавал привилегии за бизнеса си, категоричен беше финансовият министър

Позицията на г-н Божков цели дискредитиране на представители на правителството, включително на министър-предсесадтеля, и тя е необоснова. Опитът за внушение на Божков, който е изпаднал в ситуация да дава отчет на държавното обвинение, не са тема на правителството. Това заяви финансовият министър Владислав Горанов по повод на пусканите в публичното пространство твърдения на Васил Божков. 

Както аз, така и другите колеги, сме поддържали добри работни контакти с всички, които искат да коментират бизнес средата у нас. Разговорите са били за подобряването на бизнес средата. Опитът за внушение, че един или друг политик се е месил в бизнес отношенията между партньорите с г-н Божков, е опит за пренасяне на вина на правителството за действие или бездействие от страна на организаторите на хазартни игри, допълни министър Горанов.

По думите на финансовия министър, бизнесменът, който е в Дубай и срещу когото прокуратурата повдигна 11 обвинения, не е получавал привилигеровано третиране от нито един държавен орган.

Бизнес отношенията между отделни субекти няма как да се вменяват на правителството, допълни той.

„Фактическата истина ще бъде изяснена в хода на досъдебното производство. Но не си представям, че държавата се занимава с изземването на бизнеси“, каза още Горанов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати