Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Филип Станев каза на Антоанета Цонева, че не е Джулия Робъртс, Йордан Цонев приличал на Мел Гибсън

Политика

Филип Станев каза на Антоанета Цонева, че не е Джулия Робъртс, Йордан Цонев приличал на Мел Гибсън

Филип Станев каза на Антоанета Цонева, че не е Джулия Робъртс, Йордан Цонев приличал на Мел Гибсън - Tribune.bg
Снимка:

Депутати се замеряха с комунистически фамилии и розите на Доган по време на горещ спор за временна комисия за „Буджака“

Единодушно със 197 гласа депутатите подкрепиха заставането на Временна комисия за строителството на Буджака.

Полуостров Колкита е унищожена защитена територия, а хората нямат достъп до крайбрежието“, посочи в мотивите за създаване на комисията Джевджет Чакъров от ДПС. Територията е защитена територия от 1970г., а с решение на Евдокия Манева от 2001 г. се разрешава застрояване на имоти в защитената местност, които попадат в зона 2.

Искрата на спора пламна след изказването на Христо Иванов от ДБ, който обяви, че партията му ще подкрепи създаването на временната комисия.

Със събитията около „Росенец“ стигнахме до пропагандата около „Колкита“. Българската прокуратура стартира едновременно проверка за „Росенец“ и „Буджака“, за да се скрие „Росенец“, трябва да се използва „Буджака“. Ние ще демаскираме тази пропагандна операция“, обеща Христо Иванов от парламентарната трибуна.

Той не пропусна да напомни, че ДПС внася предложението за създаването на тази комисия с подкрепата на ИТН. Тук Радостин Василев не се въздържа на внушението и му напомни, че е закрил на първо четене спецсъдилищата у нас в услуга на хората на Христо Иванов.

Закриват се съдилища в услуга на Христо Иванов, току-що получихме признание. Стигнахте до Буджака и Иво Прокопиев – това е политическото лицемерие, това е поредният филм, в който вкарвате политическите партии“, възмути се Халил Летифов от ДПС.

Радостине, влизате в опорните точки на ДПС“, защити се Христо Иванов от ДБ, което възмути адв. Николай Хаджигенов от ИБГНИ и определи парламента на цирк, но допълни, че ще подкрепят комисията с мотива за върховенството на закона. В спора на Радостин Василев и Христо Иванов се включи и Антоанета Цонева, която видя „зад диванчето на лидера на ИТН Доган с розите“.

Твърде много емоции. Всички знаем, че трябва да има комисия, а не да си играем на някакъв филм – „Теория на конспирацията“ с Джулия Робъртс и Мел Гибсън. Обаче, нито Вие сте Джулия Робъртс /към Антоанета Цонева/, въпреки влечението Ви към джендърството, нито Вие /сочи към ДПС/ сте Мел Гибсън. Йордан Цонев малко прилича на Мел Гибсън – факт“, включи се в спора и Филип Станев от ИТН.

По негово признание в партията на Слави дори измислили поговорка – „Когато две магарета си мерят Буджаците, не заставай между тях“.

Застанахте“, обърна се към ИТН Йордан Цонев. Той припомни, че от ДПС са предупреждавали ИТН.

Всички неща, които изреждаше г-н Христо Иванов, се отнасят за тях. Нямаше да ви мине кабинета, защото няма нито един министър на Прокопиев и кохортата му, как си мислите, че ще ви подкрепят“, сложи точка на спора Йордан Цонев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати