Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Граждани създадоха подписка с искане оставката на президента Румен Радев

Политика

Граждани създадоха подписка с искане оставката на президента Румен Радев

Граждани създадоха подписка с искане оставката на президента Румен Радев - Tribune.bg
Снимка:

Граждани създадоха подписка с искане за оставката на президента Румен Радев. До момента са събрани стотици подписи срещу държавния глава. От тук нататък предстои те да бъдат внесени за разглеждане от депутатите в Народното събрание, съобщава телевизия Европа.

Разединител и рушащ нормалността в държавата, така граждани описаха поведението на президента Румен Радев. А пред сградата на бившия парламент те организират и подписка срещу държавния глава.

„Подтикваше хора да са радикални по демонстрациите свързани с оставка на правителството. За нас граничеше със самата институция президенство, знаете президентството е институция на обединение на най-висшата форма на доверие в тази държава. В случая всички бяхме предадени от избора си за президент. Разединини, постигна крайни насоки към хората, което доведе од радикални действия, омаскаряване на сгради на хора“, заяви Борислав Райчев, председател на гражданско сдружение „Сила“.

„Доста възрастни хора също дойдоха, което мен ме изненада, защото си мислех, че повечето възрастни хора са от БСП подкрепят Румен Радев. Идват и доста чужденци, вчера имахме гъркиня, миналата седмица, доидоха хора от Германия“, разказа Анна Георгиева, гражданско сдружение „Сила“.

Божидар е един от гражданите взел участие в подписката. Смята, че със своето поведение президентът не помага на народа си, а се обявява против него и цели дестабилизиране на България. „Искам демократ президент, не да мисли към Русия и да мисли за разединяване на държавата. Да има и бели и черни. Искам институциите да работят в една насока, с премиера било то Борсисов или някой друг и следващия президент да работят за благото на народа, а не за лични партийни интереси“, коментира той.

До момента са събрани стотици подписи срещу президента Румен Радев. Организаторите обаче, са готови да останат пред сградата на бившия парламент докато не съберат нужните подписи и докато гласът им бъде чут от народните представители в парламента.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (11)

bossanova Няма такива смешници!
03.11.2020 09:29 / Отговор
Гола вода Има,има.Ще разберете ,но на изборите,колко са смешни!
03.11.2020 09:39
Анастас #

Мутрата Радев-ВЪН !!!

Шапкарското Говедо е Петно за България.

(с Двата Юмрука)
03.11.2020 12:47
Мина И защо само в София се събират подписи. В цялата страна има недоволство от действията на Радев.
03.11.2020 09:37 / Отговор
Божков Намерете си спонсор или трио-глупаци с претенции,но алчни и ще има по всички градове!За кратко!
03.11.2020 09:41
Какви действия уродливите действия са на изпълнителната власт.
03.11.2020 11:34
До горния И тук ли се намъквате да сеете "отрова"! Отивайте си на шадравана пред Президентството, или спонсора вече ви клъцна " бензина"?
03.11.2020 18:17
кесо След неуспелия държавен преврат Румбата вече е ненужен на кремълските си господари. Те не обичат провалите. По-вероятно вече да залагат на новата си "червена звезда" руския шпионин Николай Малинов, а Румбата е преминъл в графа към "Дело".
03.11.2020 10:05 / Отговор
Аз се подписвам Веднага срещу радев
03.11.2020 11:07 / Отговор
от Plamen Bobokov до Prezident-Rumen Radev
Можем ли да уредим едни наши момчета за посланници?
03.11.2020 13:37 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети