Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Григорова: Ако Терзиев стане кмет, то това е станало с помощта на Костадинов, следователно на Путин

Политика

Григорова: Ако Терзиев стане кмет, то това е станало с помощта на Костадинов, следователно на Путин

Григорова: Ако Терзиев стане кмет, то това е станало с помощта на Костадинов, следователно на Путин - Tribune.bg
Снимка:

Екипът на Григорова подготвя жалба до съда, за да оспори изборите

„Когато има фотофиниш, всеки глас е важен и затова нашите юристи пишат в момента жалбата до съда, като описват в нея многото сигнали за нарушения на изборното законодателство“. Това каза по БТВ загубилата изборите за кмет на столицата Ваня Григорова.

„Не приемам резултата за окончателен и няма как да знаем кой е кмет на София, докато съдът не реши“, каза Григорова.

Тя обвини ПП-ДБ, че публикували екзитполове часове преди края на изборния ден, които внушавали, че Васил Терзиев води с 12-13%.

Григорова повтори написаното от нея вчера във фейсбук за "либералния лайномет" и каза, че през последните дни нейните опоненти публикували неверни факти и откровено фалшиви новини за нея.

"Видях публикации, които се занимават с бельото ми. Когато хвърляш лайна, ти си лайномет", каза Григорова.

Снощи претендентката написа във фейсбук пост, че "либералният лайномет продължавал с нова опорка - че съм спечелила в ромските махали. Но аз спечелих в 13 столични района", написа тя.

На забележката на водещите, че тя също се е занимавала примерно с часовника на кандидата на "Възраждане", Григорова отвърна, че това е станало в момент, в който той я нападал словесно.

"Тези хора буквално в изборния ден публикуват неща, които целят да накарат хората да не гласуват. Когато аз печеля в 13 столични района, а те публикуват съобщения, че Ваня Григорова печели в ромските махали, това е нарушение", каза претендентката.

"Аз обикалях калните улици на "Факултета" и квартал "Христо Ботев". И във "Филиповци" бяхме", каза Григорова в отговор на въпроса как така е спечелила точно в ромските махали.

Григорова заяви, че не е водила разговори с дарители за кампанията, следователно не й се е налагало да връща дарители.

"Аз сама си определях политиката, която ще защитавам, има си счетоводители, които ще напишат отчета за даренията", каза претендентката.

"Ако Васил Терзиев стане кмет, то това е станало с помощта на изнасилване от Бойко Борисов и пасивната подкрепа на Костадин Костадинов, следователно с помощта на Путин", отвърна Григорова на въпроса кой точно стои зад кандидатите за кмет на София.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети