Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Григорова: ПП-ДБ-СС спечелиха на косъм и с този косъм искат да превземат всичко

Политика

Григорова: ПП-ДБ-СС спечелиха на косъм и с този косъм искат да превземат всичко

Григорова: ПП-ДБ-СС спечелиха на косъм и с този косъм искат да превземат всичко - Tribune.bg
Снимка:

„Вяра Тодева изпълни партийното назначение на ПП-ДБ и няма да постигне нищо, освен да забави с две седмици работата на Столичния общински съвет.“ Така общинският съветник от групата на БСП Ваня Григорова коментира върнатото от областния управител на София решение за състава на комисиите в СОС и избора заместник-председатели.

„ПП-ДБ-СС искаха да вземат най-големите комисии. Те спечелиха на косъм и с този косъм искат да превземат всичко“, заяви пред БТВ Григорова и припомни, че във всяка една комисия те имат най-много общински съветници.

Григорова обвини лидера на националната левица – Корнелия Нинова, в работа срещу столичните социалисти на местните избори.

Григорова, която оглави комисията по здравеопазване и социални въпроси в СОС, каза, че предпочитала транспорта, но такова било договорено в групата на левицата.

Запитана дали има компетенция в сферата на здравеопазването, Григорова попита: „Дали всички министър-председател има компетенция в здравеопазването, в социалната политика.“

„Столична община е отдала всички социални грижи на неправителствени организации. Това е изключително лошо, защото тези организации до голяма степен са безконтролни“, каза Григорова и даде заявка да се бори срещу това.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати