Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Гроздан Караджов: На ПП им липсват елементарни държавнически качества

Политика

Гроздан Караджов: На ПП им липсват елементарни държавнически качества

Гроздан Караджов: На ПП им липсват елементарни държавнически качества - Tribune.bg
Снимка:

„На „Продължаваме промяната“ им липсват елементарни държавнически качества. Враждата не е лична, натрупва се разочарование, че главният ти партньор не умее да управлява, тъпче законите и Конституцията. Колко техни решения паднаха в Конституционния съд, във Върховния административен съд - мога да изброя над пет“.

Това заяви пред БТВ Гроздан Караджов от ИТН.

„Трябва човек да заслепен, за да не казва такива неща. Сред малкото си положителни качества имат редица негативни, които пречат на държавата. Най-първото е да лъжат. На времето изсипаха куп лъжи по мой адрес, че съм искал 3,9 млрд. лева. Ходих и се обяснявах на всеки журналист, че не съм ги искал, а са в дефицит, който се е натрупал преди мен. Сега го гледам как същият устрем , който се изсипва срещу финансовият министър Росица Велкова“, добави той.

Мога да простя на някой, че не знае, че не може. Мога да простя, че е сгрешил два пъти. За трети път няма да мога да простя, но да лъже…“, недоумява представителят на „Има такъв народ“.

Караджов подчерта, че бившият депутат от ИТН Георги Георгиев е казал в интервю, че от „Продължаваме промяната“ са предлагани пари на народни представители за подкрепа на правителството, след като „Има такъв народ“ го напусна.

„Не мога да простя лъжите на „Промяната“, но мога да приема, че ще еволюират и ще се пооправят малко. В ИТН си взехме поука и работим по различен начин. Ако и ПП са си взели поука, може да се работи. Тук няма нищо лично, ние работим за благото на хората. Трябва да можеш да управляваш, за да послужиш на сънародниците си, а не непрекъснато да правиш гафове и да ти ги бута Конституционният съд и ВАС. ПП трябва да изчисти името си“, каза още Гроздан Караджов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети