Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Гроздан Караджов за подбора на журналисти на Асен Василев: Не можеш да пишеш гьобелсови списъци

Политика

Гроздан Караджов за подбора на журналисти на Асен Василев: Не можеш да пишеш гьобелсови списъци

Гроздан Караджов за подбора на журналисти на Асен Василев: Не можеш да пишеш гьобелсови списъци - Tribune.bg
Снимка:

„Ако си много добър експерт във финансите, трябва да се сещаш, че не може да пишеш такива гьобелсови списъци кой журналист да влизат в „твоята” сграда. Ти си чорбаджия, а не слуга на народа”, заяви депутат от ИТН Гроздан Караджов в предаването „Офанзива” по NOVA NEWS. С думите си той визира заповед на финансовия министър Асен Василев, с която се ограничава достъпа до пресконференции във ведомството на определени журналисти.

„Следващата стъпка ще е да ги назначи на щат и те само да трубадурстват. Да си експерт, но да нямаш хал хабер понятие от политика - и едното, и другото е вредно”, даде пример Караджов. Според него предложеният от Асен Василев Бюджет 2023 е измислен. „Няма как да се случат верни цифрите”.

„За месец кабинет няма как да му се даде оценка, за 30 дни излъчват скандали и кой къде да наместят, както и постоянната мантра, че не е коалиция“, добави Караджов.

„Докато в правителството фигурират Кирил Петков и Асен Василев, които разглобиха държавността в страната, не бихме влезли във взаимоотношения с тях“, каза още той и добави, че ПП били опасни за държавата.

Относно депутатските имунитети Караджов каза: „Всеки, включително и Бойко Борисов, е невинен, докато не мине през съда и не бъде обявен за виновен. От тук е въпросът – трябва ли да има комисии (в парламента за имунитета). Трябва, ако прослушате онзи запис, разпространен от Радостин Василев”.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети