Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Грозна провокация: Сестра обяви, че НСО можели да „злоупотребят със сила“

Политика

Грозна провокация: Сестра обяви, че НСО можели да „злоупотребят със сила“

Грозна провокация: Сестра обяви, че НСО можели да злоупотребят със сила - Tribune.bg
Снимка:

Обвинението идва след като бяха оставени необезпокоявани да прекарат нощта в парламента

След като бяха оставени да нощуват в сградата на бившия Партиен дом – сега втора сграда на Народното събрание, медицинските сестри отправиха грозни обвинения към НСО. Точно 5 протестиращи жена, подкрепяни от Мая Манолова, се самонастаниха вчера и десетки представители от държавни служби бяха принудени да търсят мирен начин да ги извадят оттам.

От тази сутрин пък в „охраняването“ им трябваше да се включи и пожарната, след като три излязоха на прозорец. Пожарникарите бяха принудени да разпъват съоръжения в случай, че някоя от тях реши да скача от прозореца на първия етаж.

БГНЕСБГНЕС

Въпреки търпението на служителите през цялата нощ, тази сутрин една от сестрите успя да постигне провокацията. Служител на НСО опита да я издърпа от прозореца, от който заплашваше да скочи, а тя се оплака, че така е наранил ръката ѝ.

„Бих искала да изляза с телевизионните екипи, които са в залата, за да съм сигурна, че нищо няма да ми се случи“, съобщи медицинската сестра Бойка Анастасова.

„Нямаме никаква гаранция, че НСО няма да злоупотреби със сила, виждате на какво прилича ръката ми след сблъсъка с НСО“, оплака се тя.

БГНЕСБГНЕС

Мая Илиева каза, че останали барикадирани, защото искали „тук днес да дойдат хората, от които зависи решаването на техните проблеми“.

„Когато влязоха господата /от НСО - бел.ред./, стояхме на столчетата. В 4 часа беше угасен тока, след което ние се качихме на первазите от вътрешната страна на прозорците, за да не ни изведат навън. Когато се разбрахме да излязат и да ни пуснат тока, т.е те ни казаха, че ще ни пуснат тока ако слезем на столчетата, пуснаха тока, ние слязохме и тогава те нахлуха - 20 човека. Колежката беше повалена на земята, аз легнах доброволно на земята по гръб и ме изнесоха 4 човека навън насила. След което Бойка се развика и те ме върнаха обратно”, разказа абсурдната драма Мая Илиева.

БГНЕСБГНЕС


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Психиатър Предлагам всеки 5(пет)човека с някакви проблеми,независимо какви ,да се съберем пред Позитано 20.Така или иначе,БСП ще яхне протеста ни,поне да сме на адрес.
06.03.2020 14:37 / Отговор
КоМфекционист Прекалено много бяха червените якета сутринта.Сигурно случайно.Прайм-тайма също беше случайно съвпадение.Виктор Никоголаев ще защити и самоубиец,стига да е срещу властта.Прекалено осакатено мислене от комунизма.Държавата винаги е лоша,хората са винаги прави.
06.03.2020 14:41 / Отговор
МАРА ЗАЩО НЕ СА ГИ ПРЕДУПРЕДИЛИ, ТЕЗИ 5 "МАД.СЕСТРИ" ПОДТИКАНИ ОТ МАЯ МАНОЛОВА, ЧЕ СРЕЩУ НСО НЕ ТРЯБВА ДА ГОВОРЯТ НЕГАТИВИ, ЗАЩОТО НСО-ТО Е ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА ДРУГАРЯ РАДЕВ И ТАКА ИЗЛАГАТ НЕГО, А НЕ НЯКОЙ ДРУГ, ЗА КОЙТО СА ИМ КАЗАЛИ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВЯТ НА КЛОУНКИ...............!!!!!! ЕТО ТОВА Е ГЕНЕРАЛНАТА ГРЕШКА НА МАЙЧЕТО-КОСТИНБРОДКАТА!!!!!!
06.03.2020 14:44 / Отговор
Марина Медицинските работнички да се прибират в къщи по живо по здраво.Нинова вече обяви,че ако дойде на власт,ще им реши проблема.Писна ми от селски изпълнения.
06.03.2020 14:50 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати