Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Гунчева към Радев: Елитарни политици, забравили цървулите си на стената, ни втълпяват, че са нещо повече от нас

Политика

Гунчева към Радев: Елитарни политици, забравили цървулите си на стената, ни втълпяват, че са нещо повече от нас

Гунчева към Радев: Елитарни политици, забравили цървулите си на стената, ни втълпяват, че са нещо повече от нас - Tribune.bg
Снимка:

„Предизборната кампания върви без всякакви изненади. Набедените за победители гнусливо отказват дебати с останалите кандидати, да не би случайно да им се зададат въпроси извън удобните, та да не знаят как да отговорят. Една психиатърка пък определи, че например Радев бил на някакво друго ниво и някак си се гнусял, че предизборната кампания тук не била на европейско ниво. Тоест, ние, плебеите, гоите, народа, стадото, не сме на нивото на новия проект на Козяк!“. Това написа във Фейсбук страницата си кандидатът за вицепрезидент от партия „Възраждане“ Елена Гунчева.

По думите и й липсва чувството за равенство и уважение сред кандидат-президентските двойки.

„Елитарни политици, забравили цървулите си на стената, ни втълпяват, че са нещо повече от нас и гнусливо отказват да отговарят на въпросите на избиратели и опоненти. Защото същият този "победител", който предаде хората, които му вярваха, на въпроса защо е въвел зелените сертификати, вместо смислена обосновка, отговори с въпрос: "А Вие какво бихте направили?". Ами да му отговоря - да се отмести да не пречи и като президент ще му отговоря! Народът не е длъжен да отговаря на въпросите на политиците. Те са ДЛЪЖНИ! А не да се правят на политически аристократи. Впрочем, ако искат да са по в час, Радев да си води навсякъде човека, който му пише речите и му пише какво да говори пред хората и медиите. Така току-виж хората се заблудят, че може да отговаря адекватно. Защото истината е, че зад писаните патриотични излияния и речи, не стои същността на Радев, а екип от пиари“, пише още тя.

Гунчева е категорична, че България няма  аристократи, а  самозабравили се политици, които като стигнат до върха, забравят откъде са тръгнали.

„Забравят, че са само част от народа, който пък е върховният господар в държавата. Забравят пред кого са ДЛЪЖНИ да дават отговори. Забравят, че в предизборната битка има равнопоставеност /поне по закон/. В момента, в който се докопат до властта, забравят външните си тоалетни и подпетени чехли и смятат, че боговете са им братя. Използват охраната на НСО, за да си водят предизборните обиколки, използват медиите в качеството си на действащи ръководители на държавата, за да си правят самореклама.

Ние, народа, плебеите, не забравяме предателството и арогантността. Аз няма да забравя презрението, което Радев показа към тези, които го изтикаха на върха. Няма да забравя мълчанието. Няма да забравя страхливостта. Няма да забравя предателството.

Всъщност страхът на тези, които са сигурни в победата си е от това, че тя е много ефимерна и също като балон, надут с хелий и всяко съприкосновение с реалността може да го пукне. Осем месеца разлика. Този път свитият юмрук на Радев е срещу тези, които го подкрепяха на Шипка“, допълва кандидатът за вицепрезидент от партия „Възраждане“.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати