Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Гунчева: Винаги е имало парламенти, които не са били читави, но този удари дъното

Политика

Гунчева: Винаги е имало парламенти, които не са били читави, но този удари дъното

Гунчева: Винаги е имало парламенти, които не са били читави, но този удари дъното - Tribune.bg
Снимка:

Големи щети в личен и в професионален план, понесла депутатката от „Възраждане“ Елена Гунчева.

„Аз съм адвокат и усещам как клиенти започнаха да се отдръпват. Постоянните пътувания до София ме откъсват от моята професия. Най-вероятно не е за мен тази работа. Усетих го, когато видях какво става в Народното събрание. Винаги е имало парламенти, които не са били читави, но този удари дъното“, разказва тя пред 24 часа.

Тя още днес заверява нотариално оставката си и я изпраща в Народното събрание. Няма да ходи „нито при Стефан Янев, нито в ПП, нито в БСП, нито в ГЕРБ, нито в ДБ“.

„Очаквах Костадинов да прояви повече разум. В началото горе-долу слушаше хората, показваше уважение. Но като влезе в Народното събрание задълбочи проблемите. Помисли се за кумир. Нещо като Борисов“, разказа тя.

Голямото разочарование за Гунчева дошло през януари.

„Започна да казва как ще се гласува, без да обяснява защо. Когато се опитах да обясня, че трябва да се направи някаква законодателна програма, какви приоритети да имаме и какви закони да внесем, общо взето не прояви внимание. Всеки си внася каквото си иска. Абсолютен хаос. Проблемът е, че много от хората, които виждам в групата, не са експерти с какъвто и да било управленски опит. Извинявайте, но Искра Михайлова е била аниматор в детски център. Това ѝ било най-престижната длъжност“, даде пример тя.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати