Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Гвоздейков за фермерите: Няма да коментирам как се режисира процесът. Ходи се по тънък лед

Политика

Гвоздейков за фермерите: Няма да коментирам как се режисира процесът. Ходи се по тънък лед

Гвоздейков за фермерите: Няма да коментирам как се режисира процесът. Ходи се по тънък лед - Tribune.bg
Снимка:

Транспортният министър загатна за режисура в протестите на земеделците „Политическата обстановка в България зависи и от геополитическата обстановка. Знаете какво се случва около нас и в световен мащаб. Темата е нажежена. Очевидно държавата търси вариант за решаване на проблема и прави такова предложение. Правителството - премиерът и Министерството на земеделието правят това, което ще бъде от полза за държавата и в помощ на фермерите. Как се режисира този процес - не бих исках да коментирам“, заяви пред бТВ министър Георги Гвоздейков.

„Политическата картина у нас е доста динамична. Обстановката е много сложна и тази тема е ходене по тънък лед. Може да отнесе много интерпретации“, поясни той с оглед на протестите преди предстоящата ротация.

На въпрос къде е по-силно влиянието на на председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски - в правителството, или сред фермерите, транспортният министър отговори, че няма представа.

„Като министър опитвам да се средоточа върху моите проблеми“. 

Гвоздейков беше категоричен, че всеки един протест трябва да е в рамките на закона. „Ние като министерство, отговаряме пряко за контрола на тази техника и ще следим да няма ексцесии и да не се затруднява движението. Имаме готовност мобилните екипи да излязат на терен и да си свършат работата“, каза той.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети