Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Хаджигенов: Чакам ключовете от джипката от Борисов

Политика

Хаджигенов: Чакам ключовете от джипката от Борисов

Хаджигенов: Чакам ключовете от джипката от Борисов - Tribune.bg
Снимка:

„Утре в 9.05 часа очаквам ключовете от джипката и ключовете от двореца в Бояна. Защото циркът „Борисов“ свърши и тези неща са собственост на народа.“ Това заяви съпредседателят на „Изправи се! Мутри вън“ адв. Николай Хаджигенов пред Bulgaria ON AIR.

„Както не искам да съм депутат, не искам и да съм министър, но ако се наложи, ще го направя. Вече 10-ти ден обяснявам едно и също нещо, при положение, че беше казано кратко, ясно и по същество“, каза още той.

„Позицията ми е от няколко месеца. Нима има друг начин?! Ако искаме да направим нещо, а не да излъжем избирателите си - нещото е не коалиция, не брак, а приключване на режима Борисов, промяна в съдебната власт и правосъдието. Не е срамно да се каже, срамно е да го направиш тихомълком“, заяви депутатът от 45-ото НС.

И отбеляза, че няма да бъде политик в общоприетия смисъл на думата. На мнение е, че не е бил разбран правилно от партньорите си в обединението „Изправи се! Мутри вън“ и затова се е стигнало до реплики от страна на Мая Манолова.

„Работихме заедно до изборите. Очевидно сега ще работим трудно. Демокрацията е труден, скучен и бавен процес, в който различни становища трябва да се обединят в едно. Формацията очевидно има две части - „Изправи се!“ и „Мутри вън“, и очевидно аз представлявам втората част“, обясни той.

„Продължавам да не разбирам как е възможно да кажеш: Единственото нещо, което правим в политиката, е само с тези две формации. Вчера взехме решение първият ден на новото Народно събрание да е в сградата на Народното събрание, а не в Партийния дом. Това се случи с гласовете на БСП и ДПС, единствено ГЕРБ гласува против. Трябва да обединим всички сили, останалото са приказки в предизборна кампания. Отказвам да лъжа избирателите“, заяви той.

Адв. Хаджигенов посочи, че не вижда смисъл от коалиции, а е нужно да има подкрепа. Според него „Има такъв народ“ ще направи правителство и всичко останало е въпрос на подкрепа. Мълчанието на Слави Трифонов юристът определи като нетипично за политик. По думите му Татяна Дончева е великолепна възможност за председател на парламента.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (25)

Чиче за каква джипка на Борисов си мечтаеш ? За теб затворническа кола по възможност с по здрава решетка и фиксиран маршрут , управлявана от съответен фирмен професионален шофьор !
14.04.2021 16:15 / Отговор
ХАДЖИГЕНОВ Е ОТКРОВЕН КРАДЕЦ..... .
ДА ВНИМАВА... ЧЕРЕПА НЕ ПРОЩАВА.....
14.04.2021 16:50
ГЕРБКП Добрата новина е, че съветската крадлива мутра Борисов си отива, лошата е, че може да се наследи неговия модел на корумпирано управление, а не да се премахне.
14.04.2021 17:01
Киро Бизона Хаджи Генчо, ти може да очакваш и Анджелина Джоли да ти се надупи, ама няма как да стане! Вмирисана хлебарка като теб, с вид, харизма интелект на прокиснал павиан може само да се бие в хилавите пилешки гърдички и да се прави на юнак пред бабите, седнали на пейката пред блока! Ясно ли е? Знаеш ли кога ще станеш министър? Тогава, когато, както казваше баба ми, „на кучето рога поникнат“! „…очаквам ключовете от джипката и ключовете от двореца в Бояна“? Я пак! А не очакваш ли енергични клизми от санитарите в психиатричното отделение? И една ризка с длъжки ръкавки, дето ще ти ги вържат на гърба?
14.04.2021 18:08
&$%:+*/ Няма да се премахне модела, мухльо десебарски, понеже всички искат да се качат в джипката! Какъв ви го готви Бойко......
14.04.2021 18:37
ДСБКП Костоваците са част от смъртта на България!
14.04.2021 19:38
Покажи всички
Ц-ц-ц... И този започна да се разпорежда, досущ като колежката Капон. Човек ще си помисли, че тия са спечелили изборите. А по отношение на цирка, той реално започва от утре и никой не знае кога ще свърши.
14.04.2021 16:32 / Отговор
Лино МУНЧО ДА УПРАВЛЯВАШ НЕ Е КАТО ДА ХВЪРЛШЯШ
ЯЙЦА,ДОМАТИ,РИБА ПОДЪРЖАВНИ УЧРЕЖДЕНИЯ И
ДА ПРАВИШ СВИНЩИНА В СОФИЯ С ОНЯ ПОП ДЕТО СЕ
ВЖИВЯВА ЕДВА ЛИ НЕ КАТО ПОП АНДРЕЙ.
14.04.2021 16:41 / Отговор
≥≤©®¥ Как пък не се намери един читав български журналист, който да го попита това перекенде дали споделя личните си впечатления от бай Ставри, за когото честичко говори! Доволен ми изглежда, та нека сподели!
14.04.2021 16:48 / Отговор
Този боклук се взе съвсем на сериозно,май?!
14.04.2021 16:54 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети