Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Хаджигенов: Никой няма да подкрепи БСП, ако получи 3-ия мандат

Политика

Хаджигенов: Никой няма да подкрепи БСП, ако получи 3-ия мандат

Хаджигенов: Никой няма да подкрепи БСП, ако получи 3-ия мандат - Tribune.bg
Снимка:

„Има само един начин да се направи работещо правителство на малцинството и това е начинът, който артикулираме трите протестни формации от шест месеца. С подкрепата на БСП, няма друг вариант. Ще говорим с ДПС също, максимално публично, с ГЕРБ не правим нищо, очевидно.“ Това заяви адв. Николай Хаджигенов от „Изправи се БГ! Ние идваме!“. Поводът за коментара му са консултациите с парламентарно представените сили за връчването на третия мандат от президента Румен Радев.

„Отдавна очаквам „Има такъв народ“ да поумнеят, продължавам да поддържам това си очакване“, заяви Хаджигенов за заявеното намерение на формацията на Слави Трифонов да не подкрепят правителство с третия проучвателен мандат, независимо при коя партия ще отиде той.

Според Хаджигенов трети мандат на БСП няма никакъв смисъл. Никой няма да подкрепи нищо свързано с БСП, добави той. По думите му, ако третият мандат бъде връчен на ИБГНИ тогава ще предложат работещата част на служебното правителство да продължи своята работа и в редовен кабинет, а останалата част, според Хаджигенов трябва да бъде изпълнена от трите протестни формации. „Така трябва, иначе правителство на малцинството няма част да работи“, коментира още той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати