Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Хаджигенов разочарован от Дончева, че прави пазарлъци

Политика

Хаджигенов разочарован от Дончева, че прави пазарлъци

Хаджигенов разочарован от Дончева, че прави пазарлъци - Tribune.bg
Снимка:

Тази коалиция освен като орел, рак и щука, работила като швейцарски часовник, увери Хаджигенов

„Правенето на коалиция е вид пазарлък. За съжаление, понякога излиза от рамките на нормалното“- това заяви в студиото на „Денят започва“ по БНТ Николай Хаджигенов от „Изправи се! Мутри вън“. Той коментира повторното участие на Татяна Дончева в политическата формация като каза, че преговорите ѝ с БСП имат една социалистическа носталгия, има искане за придобиване на неща и общо взето пазарлък. Уточни, че това, което е поискала Дончева от Нинова е поискано и от тях, но ѝ е било отказано, въпреки това обаче тя остава в коалицията ИСМВ.

„Дончева беше в коалицията и предишния път. Това, което направихме сега, е че репликирахме коалицията. Отново. Без никаква промяна, положителна, в никаква посока“, коментира Хаджигенов.

Той обясни, че е разочарован от старите политици, но е там, защото някои трябвало да направи трудните неща. „Тази коалиция освен като орел, рак и щука, работила като швейцарски часовник и цъкала както трябва в 45-то Народно събрание“, похвали се Хаджигенов.

Премахването на политическите противници, спирането на кражбите в различни отрасли е очевидна цел, коментира още Хаджигенов.

Според него скандалът със СРС-тата е лишен от законосъобразност: „Следите, които оставят СРС-тата са на четири места“. Хаджигенов заяви, че многократно е подслушван.

„Съдът има нужда от фини настройки“, коментира адвокатът, като подчерта, че сегашният Висш съдебен съвет трябва да бъде сменен. Колкото за прокуратурата, той повтори тезата си, че тя трябва да стане част от изпълнителната власт.

„Борисов се е скрил, снишил се е по стар социалистически обичай и чака да му се размине перестройката. Праща по медиите разни тамагочита“, коментира Хаджитенов. Той настоя за масова чистка в МВР- „само 5 – 10% от служителите са професионалисти, другите са тунеядци – мързеливи“, каза още Хаджигенов. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети