Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Хаджигенов: Ще вземем подкрепа от всеки, готов да я предложи

Политика

Хаджигенов: Ще вземем подкрепа от всеки, готов да я предложи

Хаджигенов: Ще вземем подкрепа от всеки, готов да я предложи - Tribune.bg
Снимка:

Манолова и Дончева се изказаха неподготвени, цопнаха в създадената от тях кална локва, каза адвокатът

„Принципът, който има в нашата част на коалицията е, че ние ще подкрепим политики. Тоест конкретни предложения, защото според нас така работи демокрацията. Би трябвало, ако демокрацията работи както трябва – хората да нямат значение. Естествено – хората винаги имат значение, но не толкова голямо”. Това заяви пред NOVA съпредседателят на „Изправи се! Мутри вън!“ Николай Хаджигенов в отговор на въпроса дали партията му би подкрепила Ива Митева, която е част от Правната комисия, а сега е депутат от „Има такъв народ”, за председател на Народното събрание.

По думите му правителство на протестните партии, подкрепено от БСП, все още е възможен вариант. „Тук не става въпрос за коалиция. БСП сами предложиха подкрепа - ще я вземем, подкрепа от ДПС, ако има такава, ще я вземем“, каза той.

По думите на Хаджигенов Слави Трифонов е събрал около себе си умни хора, които са експерти, и ще съставят правителство, или поне ще се опитат. „Обединението е важно. Ако той се обърне към нас – имаме готовност да предложим хора”, посочи той.

Николай Хаджигенов коментира и думите на съпредседателя на „Изправи се! Мутри вън!“, че не е задължително той да е част от парламетнарна група на коалицията, особено ако смята да става министър с подкрепата на ГЕРБ и на ДПС.

Брифингът на Мая Манолова беше във връзка с думите на Хаджигенов, който заяви, че не може без гласовете на БСП да се направи нищо и че е готов да се жертва да бъде министър.

„Те явно се изказаха неподготвени (Мая Манолова и Татяна Дончева),цопнаха в една огромна кална лова, създадена от самите тях. Предполагам, че втори път няма да допуснат подобна грешка. Надявам се, че това няма да се случва в бъдеще. Аз ще казвам нещата такива каквито са. Смятам, че въпреки всичко, ще се разберем“, каза Хаджигенов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

!!!!! Психиатрията отдавна е обяснила явлението нарцис! Това вече не върши работа, понеже сме изправени пред токсичен нарцис, с усложнения и отклонения поне в три посоки, като всичките са или надолу, или назад!
13.04.2021 08:56 / Отговор
ЛЕЛЕ МАЛЕ И това самочувствие го вади представител на партия, за която са гласували близо 6 пъти по-малко, отколкото за спечелилите изборите?! В едно е прав СлаФчУ - няма такава държава, защото има такъв народ!
13.04.2021 09:34 / Отговор
Умникът е готов на всякаква подкрепа, само да е на държавната софра.
13.04.2021 20:39 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети