Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Хаджигенов срещу Иво Мирчев: Говорили ли са си двамата кой ще опорочи протеста

Политика

Хаджигенов срещу Иво Мирчев: Говорили ли са си двамата кой ще опорочи протеста

Хаджигенов срещу Иво Мирчев: Говорили ли са си двамата кой ще опорочи протеста - Tribune.bg
Снимка:

„Да, България“ са склонили да се отдръпнат при летните протести, за да не ги политизират. В замяна на това обещание, Иво Мирчев предупредил „Отровното трио“, че ще е редно да не ползват гражданската енергия за трамплин в политиката.

Или поне така твърди „дясната“ ръка на Христо Иванов – Мирчев, под пост в социалните мрежи.

ФейсбукФейсбук

Оказва се обаче, че Николай Хаджигенов няма спомен за подобен диалог.

„Това ви го пускам без коментар, с единствената цел, за да стане ясно, че всъщност ние сме враг за всички, чиито сметки объркваме или не влизаме в определените за целта калъпчета. п.с. Още един който е водил разговори с нас (КОГА ВЕ), като онзи на който месеци преди протеста сме предлагали да правим политически проект?“, отговори „отровният“ Хаджигенов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (10)

ГЕРБКП Ами да, Хаджигенов, нарочно употребихте енергията на портеста да си направите ПР, нарочно го протаквахте, вместо съветската мутра Борисов и Гешев да бъдат свалени веднага. Другаря Борисов беше готов да се разкара, но нещо го спря, дали е договорка, не знам. И обещанията, че протеста не е политически ги говорехте постоянно, а след това се гушнахте с Манолова, която Борисов и ГЕРБ направиха омбудсман, за да си чисти имижда и да трупа рейтинт. Елементарно.
27.01.2021 15:36 / Отговор
Чист БКП трол сте не се правете на независим Явно,че са ви рухнали мечтите
27.01.2021 15:44
ГЕРБКП Явно на вас мечтата да сте мутропоклонник се е сбъднала. Няма лошо.
27.01.2021 15:46
. . . Нещастника , болшевишкият Трол/ГЕРБКП/ пак се направи на интересен! И смърди на рубли ,та се не трае! Не му се връзвайте на Помияра, много е задобрял в превъплъщенията!
27.01.2021 16:14
120 - норма...... ГЕРБКП-ТРОЛА..... ОЩЕ НЕ Е СДУХАН........
27.01.2021 17:25
КОФРАЖИСТА Точно така, мурзилка!
СЪщото, октрай време го разправят и младата брюкселска двойка Рамадан и Ильенка. Открай време (2). Даже, Маяма Нолова и пРезиЛдентЪТ на Калашников се включиха в кОнкУрса на Черепа за соц-политическа разпявка "Ален Мак". А Доган дори ви обеща резонанс... през оградата на Росенец, нали... малко след "атаката" на Бойкикиев... и го обеща на самият Бойкикиев, ако помниш.
Иначе, мурзилка, няа страшно. Освен, че Доган ви каза "може", най-голямото джудже-генералче се обясни в любов на БСП. Остава само още веднъж да набиеш коленце пред Радев и мандатчето ще ви е в кърпа вързано. Дано само, пратрона ви лилиПутин не вземе да се огъне, покрай проблемите с Навални - щото рЕзко ще се превърнете в "последна грижа", а парите на (все още свободните) Прокопиев, Донев, Ганчев, Гайтански и Домуза взеха да привършват (като тези на дубайския пелтек Черепа)
28.01.2021 11:19
!?.:,*$€@ Аз мисля,че и двете страни се справиха доста добре с опорочаването на протестите,които и без това си бяха гротеска!
27.01.2021 16:46 / Отговор
кесо Абе, дали пък не сме свидетели на ново "епохално" разделение като преди 102 години коги станало делението на "тесни" и "широки" социалисти. Днес да не гледаме пък деление на "тесни" и широки" румбоисти? Само да се уточнят кои са "тесните" и кои "широките" та любителите на едното или другото да са добре информирани. Румба, оправяй си ората, че съвсем оцапаха работата.
27.01.2021 17:21 / Отговор
Калин За Да, България се разбра, че са зависими от редица олигарси.
27.01.2021 19:38 / Отговор
Делчо Попов Поредните доказателства колко продажни и готови на всичко са хората на олигарха Иво Прокопиев от "Демократична България"!
29.01.2021 17:28 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети