Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Хаджигенов срещу Иво Мирчев: Говорили ли са си двамата кой ще опорочи протеста

Политика

Хаджигенов срещу Иво Мирчев: Говорили ли са си двамата кой ще опорочи протеста

Снимка:

„Да, България“ са склонили да се отдръпнат при летните протести, за да не ги политизират. В замяна на това обещание, Иво Мирчев предупредил „Отровното трио“, че ще е редно да не ползват гражданската енергия за трамплин в политиката.

Или поне така твърди „дясната“ ръка на Христо Иванов – Мирчев, под пост в социалните мрежи.

ФейсбукФейсбук

Оказва се обаче, че Николай Хаджигенов няма спомен за подобен диалог.

„Това ви го пускам без коментар, с единствената цел, за да стане ясно, че всъщност ние сме враг за всички, чиито сметки объркваме или не влизаме в определените за целта калъпчета. п.с. Още един който е водил разговори с нас (КОГА ВЕ), като онзи на който месеци преди протеста сме предлагали да правим политически проект?“, отговори „отровният“ Хаджигенов.  


Коментари (10)

ГЕРБКП Ами да, Хаджигенов, нарочно употребихте енергията на портеста да си направите ПР, нарочно го протаквахте, вместо съветската мутра Борисов и Гешев да бъдат свалени веднага. Другаря Борисов беше готов да се разкара, но нещо го спря, дали е договорка, не знам. И обещанията, че протеста не е политически ги говорехте постоянно, а след това се гушнахте с Манолова, която Борисов и ГЕРБ направиха омбудсман, за да си чисти имижда и да трупа рейтинт. Елементарно.
27.01.2021 15:36 / Отговор
Чист БКП трол сте не се правете на независим Явно,че са ви рухнали мечтите
27.01.2021 15:44
ГЕРБКП Явно на вас мечтата да сте мутропоклонник се е сбъднала. Няма лошо.
27.01.2021 15:46
. . . Нещастника , болшевишкият Трол/ГЕРБКП/ пак се направи на интересен! И смърди на рубли ,та се не трае! Не му се връзвайте на Помияра, много е задобрял в превъплъщенията!
27.01.2021 16:14
120 - норма...... ГЕРБКП-ТРОЛА..... ОЩЕ НЕ Е СДУХАН........
27.01.2021 17:25
КОФРАЖИСТА Точно така, мурзилка!
СЪщото, октрай време го разправят и младата брюкселска двойка Рамадан и Ильенка. Открай време (2). Даже, Маяма Нолова и пРезиЛдентЪТ на Калашников се включиха в кОнкУрса на Черепа за соц-политическа разпявка "Ален Мак". А Доган дори ви обеща резонанс... през оградата на Росенец, нали... малко след "атаката" на Бойкикиев... и го обеща на самият Бойкикиев, ако помниш.
Иначе, мурзилка, няа страшно. Освен, че Доган ви каза "може", най-голямото джудже-генералче се обясни в любов на БСП. Остава само още веднъж да набиеш коленце пред Радев и мандатчето ще ви е в кърпа вързано. Дано само, пратрона ви лилиПутин не вземе да се огъне, покрай проблемите с Навални - щото рЕзко ще се превърнете в "последна грижа", а парите на (все още свободните) Прокопиев, Донев, Ганчев, Гайтански и Домуза взеха да привършват (като тези на дубайския пелтек Черепа)
28.01.2021 11:19
!?.:,*$€@ Аз мисля,че и двете страни се справиха доста добре с опорочаването на протестите,които и без това си бяха гротеска!
27.01.2021 16:46 / Отговор
кесо Абе, дали пък не сме свидетели на ново "епохално" разделение като преди 102 години коги станало делението на "тесни" и "широки" социалисти. Днес да не гледаме пък деление на "тесни" и широки" румбоисти? Само да се уточнят кои са "тесните" и кои "широките" та любителите на едното или другото да са добре информирани. Румба, оправяй си ората, че съвсем оцапаха работата.
27.01.2021 17:21 / Отговор
Калин За Да, България се разбра, че са зависими от редица олигарси.
27.01.2021 19:38 / Отговор
Делчо Попов Поредните доказателства колко продажни и готови на всичко са хората на олигарха Иво Прокопиев от "Демократична България"!
29.01.2021 17:28 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още