Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Хамид: Държавата е доведена до трагично състояние, няма промяна а подмяна на едно лице с друго

Политика

Хамид: Държавата е доведена до трагично състояние, няма промяна а подмяна на едно лице с друго

Хамид: Държавата е доведена до трагично състояние, няма промяна а подмяна на едно лице с друго - Tribune.bg
Снимка:

По-рано днес депутатът от ДПС беше избран за зам.-председател на Либералния интернационал

„Няма промяна, а едно лице се заменя с друго, като държавата е доведена до трагично състояние, от което ще се измъква дълго време“,  това заяви пред БНТ депутатът от ДПС  Хамид Хамид, относно номинацията на Асен Василев за премиер в ново правителство на ПП в рамките на този парламент.

Той е категоричен, че в момента се предлагат същите хора, и припомни, че  предсрочните избори са регламентирано средство за преодоляване на кризи.

„ДПС е приемлив партньор в цяла Европа, в целия свят“, коментира той, след като по-рано днес той беше избран за зам.-председател на Либералния интернационал.

„С голямо мнозинство зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид бе избран зам.-председател на Либералния интернационал“, съобщиха от пресцентъра на ДПС.

За председател делегатите на юбилейния конгрес на световната организация преизбраха отново Хакима ел Хаите. През новия си мандат тя ще има шестима заместници, един от които е Хамид Хамид. За постовете се бореха осмина кандидати.

Либералният интернационал, който отбелязва 75 години от основаването си, провежда конгреса си в София. Домакин на събитието, в което участват над 250 делегати от повече от 60 страни, е българската либерална партия ДПС.

За мен постът е чест и отговорност, заяви Хамид Хамид и се ангажира с утвърждаването на либералните идеи в България.

Изборът на Хамид е огромно признание не само за ДПС, но и за България. То е знак, че Движението за права и свободи е истинският носител на либералните ценности в страната ни, заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, който припомни, че съпредседател на европейските либерали е евродепутатът от ДПС Илхан Кючюк.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати