Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Хамид Хамид: Цветанов е политически труп, с него трябва да се занимава патоанатом

Политика

Хамид Хамид: Цветанов е политически труп, с него трябва да се занимава патоанатом

Хамид Хамид: Цветанов е политически труп, с него трябва да се занимава патоанатом - Tribune.bg
Снимка:

„Цветановщината се помни, той мачкаше по време на кампания, а сега се прави на света вода ненапита“, каза Хамид

Не мисля, че изборите са ясни като резултат и се надявам, че ще бъдат честни, заяви в „Денят започва“ по БНТ зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид. Той изрази недоумение върху фиксацията в третото място в проучванията - „Аз не разбирам - те много комедианти и театрали са се фокусирали там“, каза депутатът. По думите му обикновено месец преди изборите има мокри сънища, но вечерта след вота има сблъсък с действителността. 

Той обяви, че не смята, че ДПС е нежелан партньор, напротив - търсени сме за подкрепа. „По много законопроекти сме били търсени, да напомня, че бившият председател стоеше пред врата на партията ни“, каза с ирония Хамид. 

„Цветан Цветанов е политически труп, с него трябва да се занимава патоанатом, не ние“, допълни той.

„Цветановщината се помни и ще се изучава, защото 10 години той беше сянка на Борисов, той мачкаше по време на кампания, а сега се прави на света вода ненапита. Манипулираше избиратели по време на изборите“, добави той. Според него хората помнят „човека, който колекционира апартаменти и сега иска да увеличи след вота“. 

Шеговито зам.-председателят на ПГ на ДПС каза, че се е появил слоган на партия „Републиканци за България“ в реклама– „Сега е момента за апартамента“. 

Хамид определи като спекулации твърденията, че е имало договорки за горските стопанства и Ягодинската пещера. Заявявали сме многократно, че моделът на аритметичните коалиции не дава резултат. ДПС би участвала във формат, в който се подкрепят идеи за ускорено и догонващо развитие на страната.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

Бай Гроздан Все съм виждал политически шамари, ама този, който Хамид Хамид, връщащ се от концерт на Дюран Дуран в Баден Баден, отпра на св. Цецо Шестоапартаментний, направо му откъсна главата до кръста! Честито, Цецо челеби!
19.02.2021 13:49 / Отговор
Пингвина Пълни глупости, мога само да Ви кажа, че ДПС залязва и стрелят на посоки за да са в епицентъра на медиите! НО, никой не го еНе за тях, Цветанов е класи над тях! :)
19.02.2021 14:26 / Отговор
1111 Глупости пишеш.ДПС. с най сигурния и постоянен електорат не залязват а ще изгреят като трета политическа сила колкото и да се тръшкате.Свиквайте.На мен не ми пречат.
19.02.2021 23:06
Садо мазо Не виждам смисъл от това тоя да се прави на известен на чужд гръб.Всички политици вмомента виждате единствено страх в образа на Цветанов защото знете , че винаги е испълнявал нечий интереси и не е това за което го представяте вие!! Затова успех Републиканци !
19.02.2021 14:28 / Отговор
Мале Мале ХАхаха напълни гащите а ... Всички виждате алтернативата в Цветанов и знаете , че границата от 4% ще я мине затова сега му сипвате нали ?
Много иска да влезне в парламента тога да ви видя мазните физиономии ... :Д
19.02.2021 14:32 / Отговор
КУРсиста Кой е този, че не го знам? Цветанов го знам, но този? Явно иска да му се чуе името..
19.02.2021 14:32 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати