Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Хамид Хамид за Местан: Нека да не ексхумираме политически трупове

Политика

Хамид Хамид за Местан: Нека да не ексхумираме политически трупове

Хамид Хамид за Местан: Нека да не ексхумираме политически трупове - Tribune.bg
Снимка:

„Избирателят на ДПС е мъдър и изключително добре се ориентира в обстановката коя партия предлага по-добри платформи за управление. Колегите от цялата област Кърджали трябва да бъдат поздравени - 7 от 7 кметове още от първи тур. А ако проследите броя на кметовете на кметства в цяла България, може би ще се изненадате, но кметовете на кметства на ДПС са 35% в цялата страна“. Това каза пред Канал 3 депутатът от ДПС Хамид Хамид.

„Не успяхме да вземем втори областен град, но в някои областни градове взехме сериозен напредък, работата продължава. Господин Казак направи една изключително приятна за всички, иновативна кампания в Шумен, за нея бяхме поздравявани дори от нашите опоненти - добра, открита, близка до избирателите. Мисля, че държавната субсидия от 1 лв. затрудни всички партии на тези избори, имаше по-малко пари за реклама, но каквото е решил законодателят, ние ще се съгласим с решенията. Много партии и политици прегърнаха идеята с цел популизъм“, изтъкна Хамид Хамид, като предсказа много интересен предстоящ дебат в НС за партийните субсидии.

На въпрос на водещата за изключения от ДПС бивш председател на движението Лютви Местан, Хамид Хамид отговори лаконично: „А кой беше Лютви Местан?“ И продължи: „Нека да не ексхумираме политически трупове, избирателят е мъдър, той много лесно - и на европейските, и на тези избори, различи ментето Местан.“


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ДПС, Хамид Хамид

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети